Beck-film

Beck-filmerna är för det mesta som en Hey baberiba-sketch där de gör parodi på svensk polisfilm, men nån enstaka gång är det en handling som ändå är helt OK.

Frågan är, ska man orka se efter eller inte?

I och för sig måste jag ändå måla naglarna (genomskinliga, don't get any ideas att jag är en sån som har röda naglar eller liknande), så kan ju lika gärna kolla på Beck som nåt annat.

Dagens outfit imorgon: Caprijeans, svart linne, vit kofta från Cheap monday, flip-flops. Klarar inte av att ge upp caprijeansen och flip-flopsen riktigt än, trots att det är fjorton grader när jag cyklar hemifrån på morgonen.

(Kul historia:
Sen jag kom tillbaka från mammaledigheten med Leo i januari fick min klädstil på jobbet sig ett uppsving, bara för att det var så kul att sminka sig varje dag och ha snygga kläder. Så jag shoppade loss på Weekdays, H&M, Wear it-company, Holmlunds, Vila. Var faktiskt himla snygg och trendig, om jag får säga det själv. En dag hade jag på mig skjortklänning och grå stuprörs-jeans, och stod i ett klassrum med ryggen mot dörren när en elev kommer in, försenad. Eleven säger:
- Oj, fel klassrum....Eller är det du, jag tyckte det såg ut som Lena.
Lena är 60 år och har oftast kavaj och är inte trendigast på skolan, om man säger så.

Sen dess känner jag mig plötsligt inte lika fräsig...)

Nej, nu är det dags för Beck och nagellack!

Kommentarer
Postat av: Anna

Äsch, du har ju alltid varit snyggast och coolast! Så det så!

2007-08-20 @ 08:58:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0