Härligt väder

När jag inte skrivit något inlägg på länge och ni tänker "Amen hur lat och långsam kan man vara". Så kan ni också tänka "Amen GUD vad härlig hon är, den där Maria, som har ett sånt fantastiskt liv att hon inte hinner skriva i bloggen.

Fantastiska livet idag bestod först av att tvätta, fixa och stå ute på gatan och vakta Leo när han cyklade. Sen äta lunch, och sen promenad in till byn (vet fortfarande inte vad man säger om Tierp City- byn? Stan?) för att köpa lördagsgodis och träffa en kompis. Eller har bara träffat henne två gånger, vi ska bli kontaktfamilj åt hennes barn C. (Vi kan kalla honom så) Men ni vet såna människor som bara är så himla trevliga och roliga och lättsamma att det känns som man känt dem länge när det bara är i fem minuter? Så är det med henne. Så de hängde med hem och fikade och lekte och stannade kvar på middag.

Stella och C är lika gamla och har funnit varandra totalt och leker jättebra. Han kommer att vara hos oss varannan helg fredag eftermiddag till söndag, gullig men lite galen kille. Men det ska nog gå bra!

Att säga att nån är för härlig- inte helt coolt uttryck va? Nu för tiden är det väl förresten inte coolt att säga coolt?

Äsch, kan lika gärna kapitulera totalt inför trettioårs-dan och ändra vokabulär.
Några tant uttryck som jag (ännu) inte använder:
- Åh vilket HÄRLIGT väder idag
- Gudars skymning
- Kära hjärtanes
- Kors i all sin dar
- Men lilla hjärtat
- ...och så köper du nåt riktigt gott för pengarna!
- Gu bevare mig väl
- Tempo (om Åhlens)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad är det för fel på "gudars skymning" nu då?? Kanske ett av världens bästa uttryck. Och jag fyller ju inte 30 förrän lååångt efter dig - hos en del kommer tantigheten onödigt tidigt...

2007-08-19 @ 19:21:52
Postat av: Chrillan

Jag tror att jag säger gudars skymning då och då (vid behov).
Men du ska få ett riktigt bra uttryck som inte är det minsta coolt, fett, eller vad det heter: När nån av eleverna erkänner att det inte kan/gjort något så brukar jag säga "Förlåt dig själv och gå vidare". Det är jättebra, lite prästlikt sådär.

2007-08-21 @ 17:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0