Köpkraft

Nyheterna på fyran kl 22: Om man går ihop ett gäng familjer kan man få rabatt på banklån. Bilder till repotaget: bratsiga stockholmsfamiljen leker på gräsmattan utanför villan med sjötomt. intervju med adliga pappan som gått med i gänget. Vad skaaaa vi hitta på för finurligt namn på vår klubb?? tänker de. Jo, köpkraft. Så går de runt till banker och försöker pruta ner lånen. Och de lyckades!! 15 000 billigare per år per familj. Ja men det är ju drygt 1000 kronor i månaden. Ungefär noll komma noll tre promille av deras inkomst. Helt fantastiskt! Vilket klipp! I dagens Sverige i ekonomisk kris är det ju just de adliga med strandtomt det är mest synd om. Lyllos bratsen med bankrabatt. Och nu ska de göra samma sak med bensinbolag!!!! Smart, för stora stadsjeeparna drar ju allt lite bensin, det gör de.

Har jag hört. Själva har vi ju ingen bil, men vi skulle ju kunna gå ihop några stycken ändå och försöka få rabatt på banken. Vi har lån på 100 000 och betalar ca 400 i ränta per månad, så där skulle man kunna spara en tjuga eller två.

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Mm, håller med om att det är långt till jul... Fast det går säkert att fixa tidigare. Kolla in den här sidan www.skogsrospa.se. Ligger i bushen utanför Jkp. kolla paketet långköraren, allt ingår för 1295:-
Vi kan ju åka lördag till söndag? Då finns det plats tidigare. Tåg till Jönköping, sedan byte till Sandhem. blir ungefär samma pris som Birka.

2007-08-09 @ 23:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0