Militärer

Klev på en militär på bussen i Enköping, "kapten" stod det på hans namnskylt. Det betyder ju att han har det som sitt jobb att ligga i lumpen, och har funderat lite kring det. Vad är poängen med ett sånt jobb? Förstår ju poängen med att ligga i lumpen, att unga killar ska lära sig att bädda sängen och stå raka i ryggen. Men sen? Det är ju inte krig i Sverige nu, och det kommer förhoppningsvis inte att bli det heller. Vill väl ingen, inte ens kaptenerna i det militära, så de måste ju hålla tummarna för att det ska förbli fred. Men ändå jobba som att det nån gång kommer att bli krig?! Märkligt. Som att jag skulle jobba den där första veckan på terminen hela tiden, förbereda och planera, vecka ut och vecka in, men det kommer aldrig några elever och alla håller tummarna att det ska förbli så.

Apropå det så är inte sommarlovet forever and ever. Onsdag 8 aug börjar barnen skolas in på nya dagiset och måndag 13 aug börjar jag att jobba.

OH MY GOD I'M GONNA DIE

Men får väl duga, alternativet är ju att vara arbetslös och det vill man ju inte vara

Kommentarer
Postat av: Barbra J.

Skulle inte ha nåt emot om det aldrig kom några elever, tänk vad mycket man skulle få gjort! Och äntligen hinna prata igenom den pedagogiska planen, så att man är riktigt förberedd om nu nån liten snorunge skulle våga visa sig (motsvarande en krigsförklaring från Polen, då). Saknar dig gumman, har börjat leta SPA till oss! Hittills leder Birka Paradise stort, men jag kollar vidare! Kram...

2007-08-02 @ 00:05:15
Postat av: Anonym

Haha, nejmen så kul att du gillar den (;
jaa jag skriver mest egentligen det som lixom kommer upp i skallen just då, sen ångrar jag mig helst inom tre sekunder. :)
men som jag redan sagt, jag kommer att fortsätta läsa din också, so keep up the good work!

2007-08-02 @ 01:22:29
URL: http://m754blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0