Planering

Nu är det verkligen back to business som gäller på jobbet med rättning, planeringar, mentorselever, arbetslagskonferenser. Post-it lappar överallt. Alltid gå hem och ha saker kvar att fixa imorgon. Minst tio saker att hålla reda på samtidigt. Ledighetslappar. Genomgångar på tavlan. Uppdatera datorn med information till eleverna. Rensa skrivbordet. Kopiera.
 
...Och de som säger att makt är överskattat har fel, för det är faktiskt helt fantastiskt kul att vara chef!! (I och för sig vet jag inte om arbetslagsledare kallas chef, och det är ju bara för de tolv i arbetslaget, men ändå!!!)

Annars går mesta tiden åt till att planera
1) Lägerskola till Ängskär med sjuorna nästa vecka
2) Värdegrundsdag 7 september

Just dessa två punkter känns som att man bara vill ha gjort och kunna bocka av i att-göra-listan i hjärnan.

Så känns det just nu med trettioårsfesten på lördag och dopet och 25-årsfesten nästa helg också. Ni vet saker som känns roliga men mest jobbiga.

Logistik på lördag: Barnvakt mellan 11 och 12 för jag ska vara på Öppet Hus och träningspass på mitt gym, fixa lunch, duscha, sminka mig, gå med barnen till stationen, åka tåg till Uppsala och lämna av barnen till Jonas där när han kommer från jobbet, gå på fest. Ja, ni hör ju! Gissa vem som kommer att bli fullast snabbast på festen.

(Note to self: Inte bli full på festen)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hehe, jag ska också på 30-årsfest på lördag dock inte samma som du. Kommer garanterat inte att bli fullast, men gå hem först. Har ingen aaaning om vad jag ska ha på mig, kanske leggings och klänning för det är praktiskt och någorlunda maganpassat men det känns lite högstadieavslutning -93 på nåt sätt...

2007-08-22 @ 20:46:44
Postat av: Maria

Fast klänning blir ju fint till magen!
Know what you mean om leggings, om jag har tights till nåt så känns det som om jag har klätt ut mig till nån av mina elever!!
/Kram Maria!

2007-08-22 @ 21:24:34
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Lotta

Jo, klänning är bra. Fyndade en blåsvartmönstrad på Gina Tricot för någon vecka sedan och nu när jag gått runt i den och leggings är jag beredd att kapitulera och ställa mig på de leggingsbärandes sida. Det är som mjukisbrallor fast piffigare.
Sedan kommer man ju undan med mycket mer tveksamheter modemässigt som gravid, i synnerhet nu när det ..ehum..syns på gången om man säger så.
/Kram L

2007-08-23 @ 21:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0