Här är ett

Nyårslöfte, alltså. Har hört talas om att folk ger sådana.

2008 ska jag sluta ligga i soffan och äta After eight och se SATC.

Annars blir det bye bye Fröken hyfsat vältränad aerobicsledare med W 27 i jeans. Och hello Fröken Gilbert Grapes mamma look-alike som behöver lyftas ut ur huset med lyftkran lagom till nyårsafton 2008. Men än är det en dag kvar!! Ska faktiskt bli mysigt imorgon, trots att Jonas jobbar och jag är totally alone med barnen. Vi ska äta god middag, ha disco ("Jimmy Dean", "Hej Sofia", Bamseskivan...Party, party!), äta glass och popcorn. Sen får barnen gå och lägga sig sin vanliga tid, två- och femåringar kan inte klockan, och jag ska hänga i soffan med SATC, en liten flaska champagne och choklad. Kanske resten av After eighten som ett fint avsked?

Men nu till den stora frågan. Alla nyårsaftnars fasa. What to WEAR, what to wear? Mysbyxor och tröja eller bruna och guldiga Hello Kitty-pyjamasen? När vi har disco ska jag ha kjol, för det måste man ha för att kunna dansa ordentligt enligt Stella.

Till er som ska iväg på roliga och glamourösa fester/middagar/kryssningar och därför inte har tid att sitta vid datorn imorgon: GOOOOOOTT NYYYYYYYYYYTT ÅÅÅÅÅÅÅR!!!

Glöm inte att ni är bäst. Och snyggast. Och roligast. De som säger något annat är bara avundsjuka!

Kommentarer
Postat av: Case

W 27?! Holy maccaroni!! Har jag nog aldrig ens haft! Hu! Jag röstar för Hello Kitty-pyjamasen. Hade jag vetat det tididgare hade du kunnat låna mina Hello Kitty-klocka till, den hade nog varit som pricken över i:t. ;)
Gott Nytt År på dig me!!

2007-12-31 @ 09:58:25
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Rockpoet

Gott nytt år Babydarling!

2007-12-31 @ 14:40:12
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: F

Gott nytt år babydarling! Tack för en massa rolig läsning! Nu ser jag fram emot ännu ett underhållande år:) För övrig röstar jag på pykamasen - det är något visst med guld på nyår! Kom ihåg att pussa telefonen ikväll, det måste bli ännu bättre önskningar på nyårsafton! Kram från Fia

2007-12-31 @ 16:13:15
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Maria

Case, Rockpoet och Fia: Kram till er och tack detsamma!!
Ja, guld som guld, det gör väl inget att det sitter på en pyjamas, va?! Hoppas ni får en jättebra kväll (Antagligen med ca 300 % mer party än mig =)

2007-12-31 @ 16:32:04
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0