Julefrid my ass

Teoretisk plan för eftermiddagen: Hämta tidigt på dagis, handla mat, åka hem och städa och fixa.

Den riktiga eftermiddagen: När jag kom till jobbet imorse och skulle låsa upp arbetsrummet, så upptäckte jag att jag inte hade mina nycklar med mig. De två timmarna inklusive aulashow var OK utan jobbnycklar, värre var att jag och barnen skulle vara utelåsta på eftermiddagen. Till kl nio på kvällen. Började springa mot stationen och tänkte att jag skulle hinna få nycklarna av Jonas, men när jag ringde så satt han på ett SJ-tåg som gick några minuter före Upptåget, och hade precis börjat åka ut från stationen. Jävla skit. Så när jag hämtat på dagis så var det bara att åka tåg med barnen till Uppsala, få nycklarna av Jonas på stationen dit han åkt på sin rast, och sen hem igen. Tiotusen människor på tåg och på stationen i Uppsala och en trött och gnällig Leo som inte sovit middag.

(Den första planen var att köra bil till Jonas jobb i Gottsunda, men gulliga Jonas sa att han kunde möta oss på stationen istället. Antar att han ville ha sin familj kvar, jag+jultrafik+E4:an+en Ford Mondeo stor som en fotbollsplan är antagligen ingen bra idé)

Anyway. Kommer tillbaka, åker och handlar, åker hem och låser upp dörren. Får lite panik när jag ser att nycklarna inte hänger på kroken i hallen- glömde jag de i ytterdörren dagen innan?? (Har hänt förr några gånger. Har dock alltid kommit på det innan någon tjuv har sett dem) Letar efter ett tag innan jag hittar nycklarna. Längst ner i jackfickan. På jackan som jag har haft på mig hela dagen.

Inte det smartaste jag gjort. Tre timmar, 150 kronor och massa trängselstress senare konstaterar jag att ungarna iallafall inte hunnit vara hemma och stöka ner. Och mellanmål åt vi på tåget, så jag har sparat in lite disk. Ja, man kan nästan säga att jag har städat fast jag inte varit hemma.

Eller för att göra en lång historia kort: Till Uppsala för att hämta nycklar. Nycklarna i fickan hela tiden. Och så talar vi inte mer om detta, OK?

Kommentarer
Postat av: Anna

Aaaaouch... Du har rätt, vi pratar inte mer om det. Ha världens allraste bästaste fredagkväll iallafall! =)

2007-12-21 @ 20:27:55
URL: http://annaeleonora.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0