"Lyckligt gift"

Charlotte Perrelli och hennes man ska separera. Oh, what a surprise. Det hade väl ingen kunnat ana. Charlotte säger i intervju efter intervju:

- Jorrå, det går så bra, så bra att vara ensam med barnen jämt. Inga problem, OHH NEJ, Nicola jobbar ju på en restaurang och den är ju såklart viktigare än mig och barnen. Att plocka hemma, ta hand om barnen, ha en karriär samt sköta en familj, INGA problem. Nicola har ju viktigare saker för sig. Jag menar, han träffar ju barnen två timmar varje söndag. Allt är så bra, så bra. Vad sa du? Om han vet vad barnen heter? Nä, lite osäker är han men det är ingen fara. Han äger ju en restaurang, och det gäller ju att prioritera här i livet.

Go Charlotte säger jag, dumpa karlkräket och klara dig bättre själv. Dessutom håller jag med roliga Malin Wollin som säger i en krönika att om du ska skaffa barn, gör det med nån vettig som fattar vad det innebär att ta ansvar. Att vara tokkär eller ha en fantastiskt sexliv betyder NOTHING om man är tillsammans med någon som inte orkar/vill/kan offra en bit av sig själv till förmån för sina barn.

Jag hejar på Charlotte Perrelli! Om hon inte hade varit så positiv hade hon förstått för länge sen att hennes kille inte var så mycket att hänga i julgranen.

Kommentarer
Postat av: F

Jag håller med. Hon är en väldigt duktig artist som verkar klara balansen mellan sitt yrkesliv och sitt familjeliv. Hon klarar sig säkert alldeles utmärkt utan maken.

2007-12-19 @ 22:45:11
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Anna

Instämmer till fullo. Han verkar rätt trög hennes man.

2007-12-20 @ 09:32:43
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0