Now we're talking Christmas, baby!

After eight. Säger bara- AFTER EIGHT!

Har sett de obligatoriska kvälls-avsnitten av Sex and the city. Dock är jag lite orolig över vad jag ska göra när hela boxen är sedd- hur tomma och innehållslösa blir inte kvällarna när Jonas jobbar då?! Men i och för sig. Det finns ju alltid "Vänner"- boxen att köpa.

Har dessutom lagt morgon-julklapparna under granen, mysig jultradition att Tomten varit förbi under natten och lagt en eller två julklappar under granen. Stella kommer att få Barbiebil och "Hits for kids"-skiva med hennes favoritlåt "Hej Sofia", och Leo kommer att få en släpvagn till sin Bobbycar samt Bärgarn-leksaksbil.

I vår familj tror vi stenhårt på att befästa könsroller.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ååh, vad mysigt! Fira lite "kids-julafton" åt mig också, vetja! =) Klappar under granen i kombination med din dröm om mig är ordentligt tårframkallande förresten... Tänkte apropå det att jag kanske kunde ta med några avsnitt av antikrundan till bloggpartajet? Så kan vi gråta ikapp till sekvenserna där de får veta vad stolar, bord och vaser är värda, du vet? För det är ju såå fint! =) Ha nu en riktigt, riktigt God Jul med dina sötnosar! Kramar!

2007-12-24 @ 00:01:06
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Maria

Antikrundangråt på bloggpartyt- of course! Så kan vi ha en tävling om vem som gråter lättast och till vad. Tror det blir rätt jämnt?! =)

2007-12-24 @ 10:34:09
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Erik M

Vännerbox kan du gärna låna av oss, åtminstone ett par säsonger. Annars kan jag rekommendera Gilmore Girls, men även Oz och Dexter, även om de sistnämnda är i en lite annan genre :)

Och god jul till hela klanen!

PS. Har du hört att Ica Heidenstam ertappats med att märka om köttfärs; var inte det er gamla butik?

PPS. Vi åkte förbi Tierp i förrgår. Debatterade om vi skulle svänga förbi men i slutändan hade min bror som var med för bråttom :)

PPPS. Så trött var jag i morse att Lotta nu upptäcker att Alvin haft en bebisblöja i flera timmar ... ooops.

2007-12-24 @ 12:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0