Road to hell

Nu menar jag inte dotterns första kräks som kom klockan 18.44, utan Internetshopping. ALLA verkar klick-shoppa (vem kom förresten på detta töntiga namn? "Klicka hem", herregud) och köpa kläder, inredning, underkläder, leksaker mm. OK, lite smidigt verkar det ju vara, men eftersom kläder jag provar knappt passar i en provhytt (av någon märklig anledning är jag alltid mitt emellan två storlekar), hur dåligt kommer de då att sitta när jag bara sett dem på en Internetsida?! Dessutom med utländska storlekar. För att inte tala om faran med priser i pund, lämna ut kontonummer till okänd affärsajt samt det värsta av allt.

Hur totalt CRAAAAAAZY jag kommer att bli när jag inser att jag kan shoppa kläder varje dag bara genom att sitta vid datorn. Tror att jag fortsätter att använda datorn till bloggande och mailkollande, och forget all about it. Och sparar kronofogden en kund.

Kommentarer
Postat av: Fattygirl

...Medan handeln i Tierp får behålla en kund?

2007-12-02 @ 23:05:24
URL: http://fattygirl.blogg.se
Postat av: Anna

Oh no, vinterkräksjuka..? =/

2007-12-02 @ 23:49:08
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Janina

Nu antar jag att du ligger halvt dödssjuk i vinterkräksjuka eftersom det inte har kommit något nytt inlägg på så länge! Eller så är det helt enkelt så att du skaffat ett glamoröst liv och inte hinner uppdatera. Krya på er i alla fall om det är det första alternativet!!

2007-12-03 @ 21:53:21
Postat av: Maria

F-girl: Ja, haha, i affärerna här finns iallafall inte så stor risk att förköpa sig. Förutom mat och inredningsaffärer iofs, och de är ju också trevliga!

2007-12-03 @ 22:30:55
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Maria

Anna och Janina: Förhoppningsvis inte vinterkräksjuka. Men you never know, mår som sagt rätt illa, så jag håller tummarna för att den ska hålla sig borta!

2007-12-03 @ 22:32:33
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0