TV3

Måste avgifta mig en aning från SATC, så såg en stund på "TV3 20 år". Rätt tramsigt med frågesport, även om David Batra, Gry m.fl är roliga, men kul med gamla klippen. Det är ju helt fantastiskt egentligen vad mycket skräp som gjorts. Och pärlor.

Som när dokusåpan fortfarande var up and coming, ALLA tittade på "Baren". Skulle ha varit roligare att ha sett en dokumentär om vad alla Baren-deltagare gör nu för tiden.

Baren-Susanne vet jag redan vad hon gör, hon är på Uppsala centralstation iklädd rätt ful jacka. Har sett henne där kanske 15 gånger. Typiskt, jag som ÄLSKAR kändisar, och den enda jag nånsin får se är Baren-Susanne. Har jag otur är min kändis-kvot uppfylld i och med detta. Och att jag sett Camilla i "Storstad" (Lina Englund) en gång i tunnelbanan när jag var 16 år och i Stockholm på handbollsläger.

Undrar om kvoten nollställs nu när vi flyttat från Uppsala?

Kommentarer
Postat av: Rockpoet

Åh, Baren! Min favorit vad Dick. Hette han Dick Högberg? Han var trubadur i alla fall. En märklig filur. Han och Daniel Delamorte (Italienska för "Från döden") gjorde en skiva tillsammans.

Baren är rötter!

2007-12-30 @ 11:49:43
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Maria

Daniel Delamorte- var det han med långa, svarta håret? Min favvo var Rock-Karin från Göteborg, var med i typ säsong 3 eller nåt.
Roligast var hon som hånglade loss med en annan deltagare fast hon hade pojkvän hemma, och sen ursäktade sig med att "Amen, de vinklar ju allt fel". Yeah right när man sitter gränsle över en annan kille på en stol och hånglar vilt! (Hette han Jokkmokk nåt kanske? Som hon hånglade med o sen vann?)

2007-12-30 @ 16:16:07
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0