Bra dag

Blev en bra dag till slut trots galna barn. Har haft en mys-kväll, barnen har varit på övervåningen och hunnit leka och bajsa och bada, och jag har hunnit packa och dammsuga och lagt in nya mattan i badrummet. Dessutom ringde snälla grannen Malin på dörren och frågade om Leo ville ha en stor grävmaskin. Dum fråga, som att fråga om jag vill ha ett presentkort på Weekdays på 10 000. Dessutom har hon lämnat en kasse med urvuxna kläder till Leo, jättefina, plus att barnen fått en sandlåda från grannen mitt emot.

Sen vi flyttade hit har vi av grannar fått/fått låna: Säkring, gräsklippare, stor leksaks-lastbil, häcksax, kläder till Leo, grävmaskin, sandlåda, vattenpass, hjälp med att installera torktumlare.

Håller tummarna att de inte pratar skit om oss som snåla familjen från storstan som är sådana rookies inom villa-genren att de inte ens har en gräsklippare. Men har faktiskt inte råd med gräsklippare riktigt nu. Lägger dock ner lite tid och tankemöda vem av alla grannar vi skulle kunna låna gräsklippare av nästa gång....

Om någon som läser detta har planer att flytta till Tierp: Ostronvägen är the place to be!! Sköna grannar, massa barn, mysigt område, fina hus. Livskvalitet för småbarnsfamiljen.

Stella när vi sa godnatt: "Mamma, tusen miljoner miljoner mil hundra tusen kilometer. Så mycket älskar du mig, eller hur?"

Gullunge. Älskar dig och Leo det upphöjt till hundra miljarders miljarder. Gånger evighet. På lördag fyller Stella fem! Måste börja kalasfixa när jag kommer hem från lyx-semestern på onsdag.

Puss och godnatt mina läsare! (Hur många är ni? En? Fem? Bara jag själv? Skriv kommentarer!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0