Måste ha

Enligt senaste Vecko-revyn så är rosa lacktajts trendigt, och har till och med varit trendigt så pass länge att det kan betecknas som ett "basplagg".

OK. Inser att vissa trender tar ett tag att vänja sig vid, så jag ger det ett försök. Rosa lacktajts...Rosa lacktajts...Rosa lacktajts...Nä, tyvärr, fungerade inte. Inga cravings, inga must have, inga "geee mig".

Rosa lacktajts är och förblir helt enkelt himla fult. (Men måste kanske först prova att visualisera mig själv i ett par för att ge dem en rättvis bedömning....................................................)

Nä.

Kommentarer
Postat av: Christin

Hey, skulle jag kränga på mig ett par rosa blanka tajts skulle jag se ut som en gris! En moderiktig gris, men ändå... Nöff!

2007-11-15 @ 20:00:13
URL: http://bamman.blogg.se
Postat av: Case

Förra året fick jag höra av en kollega att "alla flickor måste ha ett par guldtights i garderoben"... Misstänker starkt att samma kollega skulle säga samma sak om de rosa i lack. :/ Hu!
(Dock har jag ett par i guld men d va ENBART för att Åsa skulle ha blingbling-partaj å jag ville spexa!)

2007-11-15 @ 21:00:03
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Anonym

CRAVINGS!!!!

2007-11-15 @ 22:43:58
Postat av: Rockpoet

Ledsen att det där blev utan underteckning, datorn måste ha jävlats med mig. Jag får väl ta och säga det igen. CRAVINGS!!!

2007-11-15 @ 22:45:57
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Åsa

Rosa lacktajts. Ett basplagg. Hm undrar i vilket sammanhang de skulle kunna betraktas som OK att dyka upp i rosa lacktajts. Föräldrarmöte. Nope. Skolan. Nooo. Bostadsrättsföreningsmöte. Ehh nej. Släkt middag. Tror inte. Krogkväll. Njae. Temafest lack&läder. Möjligen. Men vem vill komma i ett basplagg då?

2007-11-16 @ 13:22:34
URL: http://frokenasa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0