Busy dag

När ni läser min blogg och tänker "Idag har hon inte skrivit så många inlägg, tråkiga jä-la latmask" så skulle ni istället kunna fokusera på att:

"Men det är ju helt fantastiskt vilket roligt liv Maria har haft idag eftersom hon inte hunnit blogga"

Roliga livet idag har bestått i:
  • Hann med tåget med en kvarts marginal på grund av klocka i köket som gick fel. Detta betyder att jag inte hade behövt cykla i hjärtattacks-hastighet till stationen, men men. Jag är inte den som är långsint.
  • Matematikutbildardag för lokala lärarutbildare på ILU. Kul. Diskussioner om lärarutbildning, studenternas praktik och vårt ansvar, kunskapskrav och matematikidéer. Dessutom coolt att jag har pratat med författaren till mina elevers mattebok, känns som att jag känner en kändis.
  • Träffat lovely Fröken Åsa. Fränt! Hon var lika underbar och rolig som i sin blogg, är som när man var liten och fick träffa en brevkompis.
  • Köpt nya glasögon
  • Klippt mig. Efter fem månader var det på tiden, men fick ju lov att vänta tills jag var i Uppsala så att jag kunde få tid hos min duktiga darling till frisör
  • Ätit hamburgertallrik och druckit öl på Norrlands med Janina
  • Hann med tåget hem med två minuters marginal
Imorgon: Skriva matteplanering för sjuorna och åttorna, städa på skrivbordet, skriva åtgärdsprogram för en elev, skriva rapport om ett elevärende. Sen är det höstlov!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Åhh.. skönt med höstlov. Vill oxo ha! Tack för idag, slut för idag!

2007-10-31 @ 18:01:59
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: Cicci

Mitt höstlov började idag! Satt i fyra timmar hos frisören och fixade "Posh Spice" frisyr, ändrade hårfärg från grått till brunt och satte på LÖSNAGLAR!!! Nu är jag en ny människa... eller?!

2007-10-31 @ 20:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0