Henrik Schyffert for president

Lördagsintervju i Aftonbladet igår:

"Det finns två dörrar att välja på när man ska hantera livet. Humordörren eller ångestdörren. Jag försöker ta humordörren"

Det finns de som tillbringar sin tid med att grubbla över meningen med livet. Timme efter timme, utan att komma fram till något bra svar. Så finns det de som bara kör på med jobbet, plugget, livet och är fullständigt nöjda med det.

Svårt val.

Jag tror på att se the beauty in life utan att livet för den skull behöver vara speciellt märkvärdigt. Det går att vara lycklig över kaffe och äggmacka till frukost, en tvååring i knät som vill höra på en bok, att det ska bli kul att klippa sig på tisdag.

(Nominera mig till klysch-VM nästa fredag tillsammans med Idol-deltagarna om ni vill. Tror att jag har chans att komma bland topp tre med "Livet är till för att levas, inte för att grubblas över")

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fast ibland är det inte så enkelt att bara välja. Då kanske man måste få grubbla lite för att kunna välja att njutningen?

2007-10-28 @ 19:40:18
Postat av: Maria

Så klart att man får grubbla. Problemet är bara att man aldrig någonsin kommer fram till något bra svar. Det här säger jag inte för att låta klämkäck och tönt-optimistisk, utan för att livet faktiskt är helt fantastiskt kul, om man bara bestämmer sig för att njuta av minsta lilla sak. Någon gång förr eller senare händer något riktigt hemskt, som att någon man älskar dör, och då inser man att alla andra problem var peanuts.
Så luta dig tillbaka och smell the coffee. Och välj att livet är kul. Och glöm inte bort att du är bra!!!
Kram kram!

2007-10-28 @ 19:58:22
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0