I did it!!!

Man blir lätt bortskämd som träningsinstruktör, eftersom de allra bästa passen faktiskt är mina. Jo, men det är sant. Bäst musik (min musiksmak), bäst koreografi (sån jag tycker är rolig) och bäst träningseffekt (egentligen orkar jag knappt hälften av det jag gör, men kan ju inte lägga mig ner och dö efter uppvärmningen, skulle vara en smula pinsamt. Värst är när det är armhävningar och sit-ups på slutet, "Kom igen! Lite till", då är jag ju så illa tvungen att hålla god min och köra på. Väldigt effektivt)

Passet ikväll: Mycket 70-tals musik, inte speciellt jobbigt i jämförelse med hell-weekend samt inte så roliga steg. Men tjejen som ledde var bra (inte min träningskollega Louise, typiskt nog när jag väl släpat mig iväg på träning, men hon idag var kul också) och jag blev svettig. Mission accomplished.

På lördag ska jag ha mitt första aerobicpass på nya stället, har bara haft i Uppsala innan. Lite nervöst, tänk om det inte kommer nån? Eller värre, tänk om alla kommer och jag får prestationsångest och hjärnsläpp?

Äh, whatever. Pandora, Aqua, "Mr Vain", Basshunter, schlagers, roliga steg, "Det var en gång en liten fågel" som finallåt. Iallafall kommer jag ha kul!

Kommentarer
Postat av: Camilliondollar Baby

Skulle jag bo närmre, då hade jag kommit på ditt pass, skitbra musik! Kram

2007-10-02 @ 22:48:22
URL: http://BlogglosaCamilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0