Lärarkandidat

Min lärarkandidat är helt fantastiskt duktig, rolig och trevlig. Tyvärr ska hon bara vara hos mig den här veckan, för hon går bara första terminen, men åh vad jag önskar att hon skulle ha längre praktik. Idag till exempel när jag hade en elev i Studion, så satt hon bredvid honom när han gjorde engelska-korsord på datorn medan jag fixade fram ett telefonnummer, redigerade de sista elevomdömena samt pratade med en kollega om ett elevärende.

Hur långt har de kommit med kloning-forskningen?

Det skulle vara bra att vara flera personer, varav en som hade lektioner, en som planerade, en som fixade med allt annat som behövs göras på jobbet, en som hämtade barn tidigt på dagis, en som hånglade med Jonas, en som gjorde hårinpackning och målade naglarna, en som städade huset, en som tränade och höll sig i form, en som bloggade.

På något sätt skulle dessa olika kloner sedan sammanföras så att jag fick ta del av allas liv, men har inte riktigt tänkt ut hur detta skulle gå till. Ja ja. Kanske inte behöver planera mitt fantasi-liv så noga?

Kommentarer
Postat av: F

Fast det måste finnas en viss risk att de klonerna som får hångla och blogga inte går med på att förena sig med dem som städar och planerar.

2007-10-17 @ 21:25:01
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Maria

Hm. Ja, det är ju sant. Får fundera lite mer på det där med klon-föreningen. För man vill ju också ta del av till exempel de målade naglarna.

2007-10-17 @ 22:38:53
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Åsa

Men man kan väl åtminstone få en klon som gör allt det där tråkiga som bara tar massa tid. Som att handla, betala räkningar och skura golv. Jag ska absolut stödja den forskningen!

2007-10-17 @ 22:56:01
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: Maria

Eller så kanske man skulle skaffa en Butler? Som förutom att handla kunde komma med Dry Martinis och tidningar?

2007-10-17 @ 22:58:23
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Christin

Helt 100% ärligt så skulle jag kunna tänka mig städerska om jag bara hade råd. Men nu när det är avdragsgillt så verkar ju drömmen kunna bli sann!

Tror att Stefan är inne på samma linje, han kan verkligen inte städa. Vidrigt skitigt bredvid tvättmaskinen, varför ser män inte sånt???

2007-10-18 @ 19:41:53
URL: http://bamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0