Mördarmaskinen

Sist på boxpasset idag stod vi mitt emot varandra i en lång rad, och boxades mot olika personer. En av de som slog mot mig var en tjej i 20-årsålder utan boxhandskar. Utan boxhanskar!

Hon slog ALLT vad hon kunde och såg helt totalt galen ut. Jag försökte hålla mitsarna så rakt jag kunde, för herregud, man vet aldrig hur arg hon hade kunnat bli om jag hade hållt dem fel. Hennes knytnäve hade kunnat skicka ut mig genom dörren till träningssalen.

Bland de två läskigaste minuterna i mitt liv. Just nu sitter jag här i min pyamas och äter banan och är glad att jag överlevde denna maniac.

Lektioner utan rast mellan, arbetslagsmöte, sju utvecklingssamtal på raken, spela in Bodystep-låtarna igen. Inget av detta var det minsta jobbigt jämfört med att ha vinande knytnävar fem centimeter från mitt ansikte.

Kommentarer
Postat av: Åsa

What a day!!! Och vilken otäck tjej...

2007-10-22 @ 23:27:37
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: Annelie

Hahaha. Jag ser det framför mig. Dessa vinande knytnävar :)

2007-10-23 @ 06:45:19
URL: http://www.annelys.blogg.se
Postat av: Fattygirl

Box brukar ofta innehålla en del obehagliga möten med okända personer! Mina nära-döden-minuter var när jag höll mitzarna för en 30-årig militär från flygvapnet. Jag var väl ungefär 16 då. Men han hade iallafall handskar...

2007-10-23 @ 09:14:09
URL: http://fattygirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0