Råkade göra en grej

Ja men vad skulle jag ha gjort?! Va?! VA?!Ingenting på TV, för trött för att orka borsta tänderna, inget nytt inlägg av någon att läsa. Så det är ERT fel!

Så kan jag rå för det?! Fan också. Nästan så det är för pinsamt att berätta, men jag gör det ändå. Jag råkade logga in mig på Facebook. Och måste säga att jag förstår FORTFARANDE inte poängen. Min kompis Erik har 255 kompisar. Jaha?! Good for him. Vad gör du med dina 255 kompisar, Erik? Tittar på dem ibland kanske, skrollar lite fram och tillbaka och klappar på skärmen. Kanske skriver ut något kort då och då och sätter på kylskåpet, någon som du tycker extra mycket om. Tänker "Åh. 255. Vilken lycka" Nu tillhör ju inte jag dessa 255, men visst får jag vara kvar som din kompis ändå? Fast jag vill ju leka med mina kompisar på riktigt, dricka kaffe och titta på barn som leker och prata om roliga saker. Alternativt läsa deras bloggar, i brist på kaffekompisar i nya stan.

(Men OK. 255 kompisar. Inte illa, Erik, inte illa alls. And you know we fucking love you!)

Facebook. Nu har jag kollat in i tio minuter- hur går jag ur?! Hjälp mig här.

Dessutom, många människor har ju inte ens bilder och bland de som har bilder så är hälften tagna för massa år sen när de var unga och fräscha. Är inte hela poängen att se hur folk ser ut och vad de gör nu?

Det enda roliga som hände var att jag såg kort på Riikka och Helena-underbara long time no see ÖG-kompisar- och skickade meddelande till dem. Men hur informell får man vara?! Hade ju varit roligast att skriva "Helena-din gamla slampa!!" och skicka iväg, men det kan ju lätt missförstås?! Tänk om alla kompisars kompisar ser det och så blir jag Facebook-bitchen utan att ens veta om det för jag kommer aldrig mer gå in?

Facebook-sekten. Fly för livet. Och börja skriva blogg istället!

Usch. Nu fick jag ont i magen igen för att mitt namn finns med. Tänk om folk skriver till mig och så får de aldrig svar, för jag får aldrig deras meddelande. Kan verkar otrevligt. Nä, måste genast försöka gå ur.

Kommentarer
Postat av: Erik M

Det där med 255 är inte så himla noga. Det enda som räknas är ifall de svarar på mina mejl :)
Men du, är du inte orolig att du kommer att titta in igen senare i veckan? Nästa gång du är uttråkad och inget finns att se på TV?
Första gången kanske man inte fastnar, det gör man kanske inte med heroin eller ciggisar heller, men andra tredje fjärde gången. Kollade du in Sara Z exempelvis?
}:-D

2007-10-02 @ 00:15:00
URL: http://www.facebook.com
Postat av: Lotta

Har du tänkt på att Alex Schulman finns på FB men inte på blogg längre?

2007-10-02 @ 00:18:53
Postat av: Marcus

Vem f**n är den här Alex Schulman. Aldrig hört talas om men sett nämnas på denna bloggen ofta. Håller med om facebook. Crap. Sucks. Har vart inloggad 3 ggr tror jag. Fattar fortfarande inte. VARFÖR. Vad är syftet. Jag förstår helt enkelt inte vad man ska göra. Varför finns facebook. Förklara någon!

2007-10-02 @ 00:44:11
Postat av: Annelie

Maria, du tar orden ur min mun! Facebook, är inte det bara väldigt läskigt och påträngande? Jag fattar inte heller.. Fy på mig. Ta hand om dig! Kramkram!

2007-10-02 @ 03:26:50
URL: http://www.annelys.blogg.se
Postat av: Helena

Du får kalla mig slampa hur mycket du vill. Hur skulle det kunna missförstås?

2007-10-02 @ 18:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0