Travel light är för losers

Ska åka tåg imorgon klockan ett till mormor, och kommer hem på söndag kväll. Jag, Stella och Leo delar på en väska, hinner precis slänga i lite kläder innan väskan invaderas av rosa kjolar och blå mysbyxor.

Christin, om du såg all vår packning skulle du förstå varför jag went wild i somras när jag var hos dig, och fick packa en hel resväska full med MINA kläder för tre dagar. La i ungefär hela garderoben...

Planer för helgen:
Fredag: Komma ihåg att ta med allt på morgonen (resväska, biljetter, barn till dagis), jobba, åka tåg, hälsa på farmor på sjukhuset tillsammans med Stella och pappa, Idol-kväll hos Camilla (Om hon inte är och föder barn)

Lördag: Mysigt att vakna hos mamma. Frukost, dusch, Kupolen med shopping och Mc Donalds, köpa ny hårinpackning så att jag kan lyx-bada hos mamma som inte bor i hus där varmvattnet tar slut.

Söndag: Namngivningsfest för Simon, åka tåg hem

Känns som att vi ska åka på semester.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hej hej!!
Ses gärna en vända på kupan på lördag!! Nu vet ju inte jag när ni tänkte åka dit men funkar det för er på fm någon gång? Kram!!

2007-10-25 @ 21:14:21
URL: http://kosmo06.blogg.se
Postat av: Maria

Kul bruden!!! Vi åker dit runt 10-11, så att jag kan muta barnen med Mc Donalds om vi först går i affärer. Håll i mig bara så att jag inte shoppar upp halva Kupolen i glädje över att inte vara på ICA.

2007-10-25 @ 21:21:30
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Cicci

Låter som en toppenhelg!

2007-10-25 @ 21:45:36
Postat av: Christin

Jaa, jag var lite förvånad över din packning! Nästa gång vi ses kan vi väl ha klädbyte tre gånger om dagen? Typ klä upp sig till lunchen...:) Imorgon blir det Karins fest, smsade o frågade om man skulle ha med sig egen dryck. Fick svar:"Behövs verkligen inte. Vi har så det räcker och blir över." Det är en vän det! SYND att du inte ska följa med, skulle varit så kul! Kram!

2007-10-26 @ 08:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0