Äntligen!!

Har efter sex år äntligen kört bil, lyckades vända på en tom parkering och blev så till mig att jag körde hela vägen hem inklusive en vända till Konsum för att köpa ett frimärke. Jonas tycker jag ser ut som en gammal tant som har händerna tio i två och tittar koncentrerat överallt. Men who cares! Jag är numera en som har haft körkort sen -96 och som faktiskt också kan köra!

När vi skulle tanka stod en polisbil med två poliser vid tanken bredvid.
Vi: Ehh...ursäkta, stoppar man i kortet här för att tanka?
Polis: Ja, så väljer du tank 5
Vi: Tack

En tänkbar fortsättning på den konversationen skulle ha kunnat vara att poliserna viskar lite med varandra varav den ena sedan tar fram ett block.
Polis: Ursäkta, men det här är en tänkbar 6-27:a så vi måste ställa några följdfrågor då vi såg din osäkerhet inför att tanka
Jag: Eh, OK
Polis: Kopplingen! Höger eller vänster?
Jag: Vänster! Eller höger! Eller nej, vad dum jag är.....(osäkert fniss) vänster såklart
Polis: När var senaste gången du körde bil?
Jag: Sex år sedan (Man kan ju inte ljuga för en polis)
Polis: OK, du får en chans till. Om du lyckas få upp motorhuven så kommer du undan

Jag börjar fumla med olika knappar och spakar, men när jag istället råkar komma åt tutan- TUUUUUT- så tar polisen fram en sån där biljettklippare som konduktörer har. Han tar mitt körkort, klipp klipp klipp, så har jag tre hål i det och måste sätta mig med artonåringarna och ta om mitt körkort.

Men som tur var började poliserna tanka sin egen bil och struntade i oss, och jag kunde vara king of the road på vägen hem!!

Kommentarer
Postat av: Christin

Åh, har ni en lila bil!? Vad fint, jag älskar lila! Kul att kalaset blev lyckat, vi får fira mera när vi ses! Hoppas du/ni kommer till Karins fest, det kommer bli askul! Ylletröja och gummistövlar dock, inga stilettklackar...

2007-09-23 @ 16:02:30
URL: http://bamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0