Champagnefrukost

Har varit på Ålandskryssning med jobbet över dan och haft det lovely, lovely! Blev hämtad av Lena kl kvart i åtta och sen gick bussen från Tierp åtta. Det enda tråkiga var att jag blev åksjuk på vägen dit, satt längst bak, men that's the price you have to pay för att vara häftig.

På båten åt vi brunchbuffé, plus drack champagne som Anna-Lisa bjöd på för att hon har slagit hole-in-one. Anna-Lisa gick i pension för två år sen, då har man tid att göra saker som att slå hole-in-one och dricka champagne. Efter den obligatoriska ut-på-Åland-tillbaka-in-igen-på-båten så shoppade vi tax-free, hängde i soffor samt gick upp till baren och drack öl och lyssnade på cover-band. Ville inte gå av när båten stannade, hade lätt kunnat sitta i baren en tur till Åland till och fyllepratat med roliga kollegor och lyssnat på "Living next door till Alice".

Tax-free shopping: Marabouchoklad, eyeliner, bil till Leo, prinsesskamera till Stella, fyra Tuborgöl, bag-in-boxvin, tre fina flaskor rödvin med guldtrådar i en kartong. Har en massa insparade shoppingpengar att ta igen sedan vi flyttade till Tierp. Eller ska man kanske lägga pengarna på en bil istället?!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Låter härligt med kryssning! Lite komiskt att bli åksjuk för att man envisas med att sitta på hårdrockarbänk med sina pensionerade golfspelande arbetskollegor... Kram, kram

2007-09-08 @ 21:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0