Lördagsmorgon

Perfekt med regn, då kan man vara inne i lugn och ro utan dåligt samvete att man inte går ut. Så vi har kollat på morgon-Bolibompa, ätit helgfrukost med ägg och rostat bröd, barnen har byggt med pärlor och ritat medan jag fixade i köket, och nu leker de snällt i sitt rum.

Så har vi lyssnat på musik. Att lyssna på gamla favoritlåtar är som att lukta på sin förra parfym, på bråkdelen av en sekund förflyttas man tio år bakåt i tiden. Kommer ni ihåg "Fishtank" med This perfect day? Tyvärr fick jag bara lyssna på mina låtar en liten stund, sen började barnen gasta om "Det var en gång en liten fågel" med Laser inc och "Ingen sommar utan reggae". Men det var helt OK, jag gillar ju också de låtarna. En gång i tiden var man en svarthårig indiepop-tjej, nu har man musiksmak som en fjortis. Eller fjortis och fjortis, fjortonåringarna har ju häftig och trendig musikstil. Som en tioåring, rättare sagt.

Nu: Bädda sängen, lägga tvätt i torktumlaren, dammsuga barnens rum
I eftermiddag: ÅKA TILL STOCKHOLM!! Träffa Anna, äta middag, ha snygga skor, sova över, gå på stan och shoppa imorgon. Det du, Cicci!!!!

(Lapp från Jonas imorse: "Har satt över 2000 på din konto, du får det i present om du lovar att shoppa upp allt, puss puss I love you"  Puss puss I love you too!!!!!!)

Förresten Anna, kan vi inte äta på nåt coolt ställe? Typ Pet Sounds? Skulle vara kul med kändis-spotting. Senaste gången jag såg en kändis var i högstadiet när jag var med handbollslaget på läger i Stockholm. I tunnelbanan:
Tjej i laget: TITTA! DÄR ÄR CAMILLA I STORSTAD! (Lina Englund)
Varpå tjugo stycken träningsoverallsklädda fjortistjejer vänder sig om.

Kommentarer
Postat av: krillanthegreatest.blogg.se

Ha så roligt i storstan nu :D kram!

2007-09-15 @ 12:35:57
Postat av: Cicci

JAG ÄR GRYMT GRÖN AV AVUND!!! Dels för att du ska få ha så kul, men mest för att du fick 2000 att shoppa loss för av Jonas. Han är numer min idol! Kram Cicci

2007-09-15 @ 13:27:03
Postat av: Anonym

Ska bli sååå kul att du kommer hit! :) Vi ska nog hitta nåt coolt ställe att äta på. På tal om kändisar såg jag Susie från Lili & Susie häromdan. Var hittar man en sån kille som Jonas?

2007-09-15 @ 13:58:50
Postat av: krillan

*undrar också vart man hittar en kille som jonas*

2007-09-15 @ 15:47:42
URL: http://krillanthegreatest.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0