Morgonmatematik

Från 06.00 till 07.10: Duscha, klä på mig, väcka barn, klä på det lilla barnet, hjälpa det stora välja kläder, sminka mig, äta frukost, klä på oss, cykla iväg.

Jo, det borde funka. Måste MÅSTE cykla absolut senast kvart över sju.

Har jag förresten sagt att vi ska få en bil på lördag?! Få halva och betala halva. Dagislämningar i regnrusk blir nog lättare. Storhandling lättare. Utflykter lättare.

Dock svårare för jorden att finnas kvar för våra barn att bli gamla på.

Kommentarer
Postat av: Albert Olsson

Jag har en bil. Pricis som du snart har. En Hummer. Den kan man köra 14 barn i men jag brukar oftast köra ensam. Till jobbet. Det tar 50 minuter eftersom det alltid är så mycket kö mellen Enskede och Danderyd. Borde kanske ta Hummern till tunnelbanan. Det tar bara en minut dit. Men sen får man ju sitta och plågas på den satans tunnelbanan i 25 långa minuter. Nä. Jag tar Hummern till jobbet även fortsättningsvis. Synd att den drar så mycket bensin bara. Tre liter milen blir det faktiskt i de där köerna. Jävla politiker som inte kan se till att det byggs ordentliga vägar. De bryr sig uppenbarligen inte ett dugg om att bilarna drar tre liter milen i köerna och därför blir rullande miljökatastrofer. Själv är jag väldigt miljömedveten. Min fru cyklar nämligen till jobbet varje dag.

2007-09-20 @ 22:54:11
URL: http://kafferast.net
Postat av: Lotta

Hurra för bil! Tänk vad lätt för er att komma förbi och hälsa på oss då!
Apropå hälsa på, vi vill hänga med er å det snaraste! Är väldans nyfiken på att se ert radhus.

2007-09-21 @ 00:41:07
Postat av: Christin

Vad kul! Livet blir enklare med bil, och vi i Sverige släpper väl inte ut så mycket gifter i miljön procentuellt sett? Jämfört med att kineserna shoppar bilar som galna numer... Kram o lycka till!

2007-09-21 @ 09:42:34
URL: http://bamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0