Storstadsprat

Fast man känner sig ju alltid som en lantis i Stockholm, no matter what. Kommer ihåg när jag var 13 och jag och några kompisar åkte till Sthlm för att se New kids on the block i Globen. Eller NKOTB, som vi fans sa. Gick in på en Mc Donalds för att äta. Fniss, fniss,fniss. Hur beställer man? AH MEN GUUU vad pinsamt att beställa mat på dalmål i Stockholm. Första kompisen som beställde:
- En Big mac och kompani, tack.
Vi andra sa bara:
- En likadan
- En likadan
Osv. Blev mindre pinsamt så, tänkte vi.

Skulle köpa tunnelbanebiljetter igår på pressbyrån.
Jag: Vad säger jag?
Anna: Tja...alltså....remsa?
Jag: OK
--------
Jag: Vaddå remsa? Säger man bara så? "En remsa"?
Anna: Ja. Eller SL-remsa.
Jag: Bra, SL-remsa

Dock är Anna från Lysekil, så som tur är känner hon också sig fortfarande som en lantis i Stockholm, säger hon, fast hon bott där i två år. Och tidigare i Göteborg.

Och jobbat på Filmkrönikan och varit i Cannes på festival och varit ihop med Alexander Skarsgård. But that is another story!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Vad kul att ni hade det roligt. Synd att jag inte kunde haka på. Det hade varit kul att shoppa lite med dig/er på söndagen.

2007-09-16 @ 21:08:32
Postat av: Anna

Hej darling! FBI här. I just hit third base... :)

2008-07-07 @ 22:07:37
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

OHHHHH, hello my dear FBI-friend! Vaddå third base?! Du pratar med en som glömt singelsnacket, precisera! detaljer! Hur gick fru-pratet? =) Du hör ju, jag väntar med spänning på dina stories =)

2008-07-07 @ 22:49:17
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anna

Vet inte vad third base betyder heller, men det lät fräckt. Jag bjöd hem honom till mig efter jobbet och resten får du lista ut själv :) Men mysigt var det. Och frusnacket... Ja, hon hade frågat om han träffar någon och han hade sagt nej typ. Sen ringde han mig i lördags kväll från en svensexa och vi pratade typ en timme. ´Det här är ju helt galet fel egentligen, men vi är ärliga mot varann och ja, just nu mår jag bra av det. Pratade just med honom på MSN och det känns bra helt enkelt. Behöver få känna mig attraktiv tror jag :) Men han är nice. Väldigt nice.

2008-07-07 @ 23:24:18
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Anna

Ok, tänkte bara mata dig med lite ny FBI-info... Mannen i fråga är ju i Toscana på semester med frugan. Men det kommer väldigt många sms flygande till mig. Igår kväll ville han tex meddela att han är väldigt förälskad i mig och att jag gör honom helt fånig i skallen. Inte varje dag man får såna ord kastade i ansiktet :D Nice nice. Tror det går sådär med äktenskapet..

Puss och kram!

2008-07-15 @ 11:54:15
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Oh my!!!



Du då, längtar du också? Gud vad underbart med förälskelse!!



Tack för FBI:et, förresten, skriv om det händer nåt mer. Ni är min favvo- dokusåpa för tillfället...=)

2008-07-15 @ 17:48:25
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anna

Hellu,

Nu är mannen i fråga tillbaka i Sverige igen. Fick meddelande igår att de håller på att prata och att han inte alls vet vad detta kommer att leda till. Så jag kan ju inte göra så mkt mer än att vänta... Tröttsamt! Men jag känner att om han säger att de ska fortsätta försöka så har han valt bort mig helt. Jag tänker inte ha ett förhållane med honom vid sidan om. Han kan återkomma när han skilt sig :)

Puss!

2008-07-21 @ 20:26:14
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Anna

Hej min kära vän! Dags för en liten FBI-uppdatering... Åkte upp till Sthlm igen i söndags och J och jag bestämde att vi skulle ses redan på söndag kväll så att vi fick träffas innan jobbet på måndag morgon. Har nog sällan varit så nervös som när jag stod och väntade på honom och tänkte att det är nu när jag ser honom som jag kommer att veta exakt vad det är jag känner för honom. Och där kom han, skäggig och dan och helt underbar! Och det kändes så rätt och det känns så rätt!



Vi pratade ju typ hela tiden min sista semestervecka och blev bara mer och mer kära och nu när jag har honom nära igen känns allt bara toppen. Förutom då att vi har ca 7000 praktiska hinder som tex att han fortfarande är gift (men de håller på att skilja sig, hon vill inte riktigt bara och är rätt ledsen och arg vilket jag förstår till fullo), han bor för tillfället hos sin mamma, vi jobbar på ett ställe där the non fucking rule råder och... mina föräldrar är med uppe på besök den här veckan vilket innebär att vi inte ens har mitt hem för oss själva.



Men jag är galet kär i karln. Och han är galet kär i mig! Underbart. Fucking fabulous!



Puss!

2008-08-12 @ 21:24:08
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Har bara två ord för dig min vän: FUCKING FABULOUS!! =)



Puss!

2008-08-12 @ 21:35:00
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0