Assistent sökes

Du behöver i första hand jobba under dagarna, och ta hand om hemmet under tiden mamman jobbar, pappan jobbar eller pluggar * och barnen är på dagis. Detta kan till exempel betyda städa, tvätta, sortera tio tusen saker som inte ligger där de ska, rensa skafferiet, bädda sängar, tanka bilen, dammsuga och plocka ihop leksaker i barnens rum, fixa i trädgården...Ja, the sky is the limit, som man säger.

Du ska heller inte vara främmande för att då och då jobba kvällar, främst för att vara barnvakt när mamman och pappan vill gå ut och äta eller liknande, men också för att exempelvis göra iordning i köket när mamman sitter i soffan och ser på Bolibompa med barnen.

Vissa dagar behöver du åka till Uppsala och Gävle för att köpa nya vårskor till barnen eftersom de (skorna alltså, inte barnen) som finns på orten till småkillar bara har fula och hemska kamouflagemönster, dödskallar eller flames på sig. Givetvis utgår reseersättning till detta i form av lån av tågkort. Även nya kläder till barnen behöver köpas med jämna mellanrum, så bra smak är ett måste. Tycker du flames till killar och paljetter och glittermönster till tjejer är snyggt är du inte den jag söker.

Fungerar detta samarbete bra kan tjänsten även utökas till jobbassistent. Arbetsuppgifter där kan exempelvis vara städning på skrivbord, kopiering (Sifferminne krävs då du behöver komma ihåg kopieringskoden), mejlkontakt med föräldrar, ommöblering i specialklassrums- rummet, kaffehämtning och isättning av diverse papper i pärmar.

Eventuellt får du även chansen att vara vattenkrig- i- korridorenvakt, ett jobb som kräver stor pondus och en snitsig förmåga att beslagta vattenflaskor. Denna del är oerhört viktig att du behärskar bra, så att din arbetsgivare (Dvs jag) i lugn och ro kan planera lektioner och rätta prov.

Tycker du att detta låter som något för dig- Ja, tveka inte att sök! Kanske står ditt drömjobb för dörren?! Lönen blir avtalsenlig assistenlön, det vill säga väldigt låg, men pengar är ju inte allt som vi brukar säga.

Svar till: "Har absolut ingen aning vad jag ska skriva för signatur för min hjärna är over and out, men om du kommer och blir min assistent kanske jag blir piggare?"

* = For you, Carro, som undrade vad min sambo Jonas gör! Han jobbar mest kvällar men ibland även dagar, plus att han pluggar på distans. Busy life...

Kommentarer
Postat av: Honung.

Assistenten (jag) går i srejk om inte lönen höjs. :)

2008-04-24 @ 23:02:03
URL: http://honungsbullen.blogg.se
Postat av: Cicci

Åh, om du hittar en sådan här assistent vill jag absolut att du klonar den och skickar en kopia till mig! Fast det gör ingenting om vattenflaskbeslagstagningsfunktionen inte blir perfekt, den behövs inte användas på tonåringar utan bara på tvååringar och ibland kan det räcka med bara pondus då... Jag väntar på ditt svar. /Förväntansfulla Cicci

2008-04-24 @ 23:29:04
URL: http://grancanariamamman.blogg.se
Postat av: anna

oh jag ställer upp! jag behöver ett sommarjobb!

merit: har jobbat på dagis i 4 månader. och du känner ju till mina bree van de kamp städmanier.

2008-04-25 @ 09:42:51
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se
Postat av: Nicole

Jamen... varför inte? ;) haha

2008-04-25 @ 22:50:55
URL: http://nicolesandin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0