Imorgon:

  • Lektioner
  • Lönesamtal
  • Möte med de andra special-lärarna
  • Matematikgruppsmöte om de lokala kursplanerna

Om man tänker ihop punkt två med de sista två punkterna, plus de faktum att jag älskar mitt jobb, att de flesta klarar målen och mer därtill och att jag skulle kunna gå genom eld för mina kära elever- Visst är jag väl värd en löneförhöjning?!

Fast jag vet precis hur det kommer att bli. PRECIS. Kommer att få typ 200 kronor mer, någon enstaka kanske får 250 och någon 175. Eller liknande.

"Åh, tack snälla. Skönt att känna att vi är uppkattade, vi som sliter och kämpar för att fixa det här jobbet bra. 140 kronor i månaden mer, det får man ju nästan en ny tröja för. Iallafall på ungdomsavdelningen på H&M. Tacktacktack!"

Vad sa ni? Jag, bitter?! Nääääääää...

Äsch, I'm not in it for the money, då skulle man ha pluggat något annat i fyra och ett halvt år. Dessutom är ju faktiskt loven helt underbara. Blir dock lite less på att Björklund & C/O tjatar och tjatar om hur man ska förbättra skolan, men vi som verkligen försöker med det kanske vill ha någon uppskattning ibland också?!

Typ lön efter utbildningstid. Eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Melvin

säger det här och nu, för jag har aldrig sagt det till någon utav mina lärare och fick dåligt samvete: ni är uppskattade även om vi är jobbiga skitungar i bland, klagar och är allmänt otacksamma så gillar vi vad ni gör! tacktacktack

2008-04-22 @ 00:05:44
URL: http://betonme.blogg.se
Postat av: Åsa

Håller absolut med dig! Lön efter utbildningstid, YES! Äntligen någon som fattat ;)

... och vilken söt kommentar du fått från Melvin!

2008-04-22 @ 07:25:09
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: hanna

Jag är beredd att hålla med dig, Lagerhouse var bästa affären i Kupolen :) Jag köpte fyra presentpappersrullar för 100 kr. Presentpapper är ALLTID bra att ha =)

2008-04-22 @ 13:34:35
URL: http://ladystardust.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0