Oh the future look so bright

I have to wear sunglasses.

(Som jag dessutom ska göra i helgen, har till och med två stycken nyinköpta som jag inte använt än)

Fast det var ju inte solglasögon jag skulle skriva om, det var bara en metafor.

(Metafor betyder att man menar något bildligt talat. På lönesamtalet fick jag högt betyg i att jag använder många situationer till lärande, som att alltid förklara något ord de kanske inte vet, eller prata runt någon matematikuppgift, eller använda mentorsböckerna till att skriva om viktiga saker, och så vidare)

Fast det var ju inte det jag skulle skriva om heller. Sorry, känner mig lite ofokuserad. Min poäng var iallafall att jag hade mina två sista utvecklingssamtal idag.

YES!!! Yes, yes, yes. Dessutom var det allra sista samtalet med en av mina absoluta favoritelever, en rolig och snäll och lugn och klok tjej som fått toppomdömen i ungefär varenda ämne. Får hon 98 av 100 på ett engelskaprov så blir hon glad men samtidigt lite "Jäklar, nästa gång ska jag inte ha slarvfel", och så skriver hon 100 av 100 på nästa prov. Cool tjej. På mina matteprov brukar hon också få alla rätt.

Tänk att ha en mentorselev som går ut nian med typ MVG i allt, rätt häftigt, va? Speciellt eftersom hon faktiskt inte pluggar så överdrivet mycket, hon har bara en helt otrolig läs- och skrivförmåga.

Mina fina mentorselever!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0