"Oj, här var det action"

Som Christin sa.

Gud, vad snälla ni är, det är ju så att jag blir alldeles tårögd. Lite åt "Heal the world, make it a better place"- hållet. Puss på er, nu går vi vidare i blogg-livet och glömmer det här, va?!

Sitter kvar på jobbet, är precis klar efter att ha haft det sista utvecklingssamtalet för idag. Har haft samtal mellan halv tre och sju, non-stop, och har bara tre kvar till nästa vecka. Tre kvar känns helt OK. Dessutom är mina mentorselever så fantastiskt duktiga, det är MVG-mål hit och förbättringar dit och mejla hem planeringar till föräldrar för extra stöd och allt vad som står i deras IUP'er. En ren fröjd att ha utvecklingssamtal!

Nu ska jag skriva ut tre IUP'er att ha som diskussionsunderlag på ledningsgrupps-konferensen i Uppsala imorgon.

Morgondagens logistik:
1. Uppstigning tidigt
2. Dagislämning kl sju
3. Tåg till Uppsala kl halv åtta
4. Ledningsgrupps-konferens
5. Måste åka tåg tillbaka tidigare för att hinna till...
6. Handledarutbildningen som är mellan kl 15.30 och 18.30
7. Cykla hem

Känner mig verkligen på topp efter att ha jobbat till kl åtta både igår och idag. Absolut. Vem behöver ett liv förutom jobbet, liksom?!


Kommentarer
Postat av: Honung

*skrattar* Vem HAR ett liv förutom jobbet?

2008-04-17 @ 08:26:43
URL: http://honungsbullen.blogg.se
Postat av: Fia

Jag har jobbat så många sena kvällar de senaste två veckorna att jag inte har hunnit och orkat läsa bloggar. Men nu har jag läst ifatt lite, och jag såg att du hade fått en elak kommentar. Ta inte åt dig! Din blogg är jättemysig, där du har en vänlig och humoristisk ton gentemot omvärlden och en härlig självironi där man ofta får sig ett gott skratt. Det verkar tyvärr vara en klick människor som sysselsätter sig med att skriva anonyma elaka kommentarer. Det är ju tråkigt med såna kommentarer eftersom bloggen är ett kul sätt att nå människor runt om i landet, och kommentarerna ofta är så giftiga och sårande, att det blir ett fult angrepp på själva blogginnehavaren. Tänk på alla som gillar din blogg i stället! Kram, Fia

2008-04-17 @ 15:56:24
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0