The Busy Day avklarad

Dagens 3 bevis på min oerhörda självdisciplin:

  1. Att gå upp 5.45 när klockan ringde
  2. Att gå tillbaka till Hotell Linné's konferenslokaler efter att ha träffat min roliga kompis Marcus på lunchen. Vi hängde en stund på hans jobb, och sen skulle han gå ut och gå på sin lunch. Tänk er promenad i solen med kompis vs. sitta runt ett konferensbord och prata bla bla bla om saker som vi redan pratat tretusen gånger om...Men jag var stark! Det var jag. (Hade ju faktiskt annars blivit jävligt pinsamt att försöka förklara för rektorer och övriga arbetslagsledare varför jag skolkat)
  3. Att klara av att gå till stationen kl två och ta tåget till handledarutbildningen, trots att alla affärer i stan liksom bara SKREK till mig.
Tänk er frestelsen. På höger sida: Uppsala, affärer, solsken, lycka. På vänster sida: Tågstation, handledarutbildning till kl 18.30, aula, pedagogiska diskussioner.

Men återigen var jag stark. Jajamän. Boken till idag hade jag läst också, och skrev fina och noggranna anteckningar från föreläsningen, plus att jag inlevelsefullt deltog i de pedagogiska gruppdiskussionerna.

Jag är en knodd.

(Vet ni vad en knodd är? Eller är det bara kidsen här som säger det?)

Kommentarer
Postat av: Anna

På stockholmska betyder knodd barn har jag lärt mig. Men vad vet jag egentligen, jag är ju från Bohuslän...

2008-04-17 @ 21:35:16
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Maria

Anna: Nä, knodd är typ "pluggis", fast på ett bra sätt. De säger det som en komplimang, bra va?! Pluggis låter ju mer som nåt nedvärderande

2008-04-17 @ 21:37:35
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Schumi

Knodd är ett gammalt ord för en handlare, eller butiksinnehavare. Men jag tvivlar på att det är det kidsen menar idag, och jag betvivlar att det var det du menade.

2008-04-18 @ 00:02:40
URL: http://schumi.blogg.se
Postat av: anna

haha jag har också hört att man kallar barnen för de små knodden. :)

2008-04-18 @ 08:55:34
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0