Tjuvarna demonstrerar

Nästa vecka ska vi ha temavecka i skolan om droger. Eller ja, ANTIdrog- vecka om man ska vara petig. Filmer, diskussioner och några föreläsare ska komma, och vartannat år (Inte i år) kommer Hassela- teatern med sin föreställning.

Har ni sett Hassela- kollektivets teater? Helt fantastiskt bra, inte ett öga är torrt i aulan när de är klara. Det är alltså ungdomar som är på rehab som reser runt med en föreställning om droger, alkohol, grupptryck, föräldrar, självmord mm. Tunga ämnen. Förra året sa några av mina nior att det var det bästa de sett i skolan. I och för sig är inte konkurrensen den hårdaste, brukar annars vara typ skumma teatergrupper eller Bongotrums- dansare, men ändå.

Iallafall! Var ju inte det jag skulle skriva om, utan om morgondagens föreläsning av några som kommer från KRIS.

Visst är det en nästan fysisk omöjlighet att höra den förkortningen utan att direkt tänka Kriminellas Rätt I Samhället??

Hahaha. Rolig organisation om det nu var det som de heter. "Hej, jag heter Conny och kommer från Kriminellas Rätt I Samhället. Vill du skriva under på den här namnlistan där vi kräver att tjuvar och knarklangare har rätt att dra av vinsten på deklarationen?"

Fotnot 1: Kriminellas Revansch I Samhället, står det för
Fotnot 2: Jag ber om ursäkt på förhand om någon eventuellt tycker att jag "Alltid är taskig mot folk". Förlåt, om det är någon tjuv eller knarklangare som läser. Eller någon Conny. Kunde lika gärna skrivit Ronny, så ta inte åt dig.

Kommentarer
Postat av: anna

september it is ;)

2008-04-20 @ 20:36:57
Postat av: Cicci

På din kompis Marcus blogg säger han att du har typ 500 läsare på din blogg! Är det sant??? Amaaaazing!

http://schumi.blogg.se/1208384757_buhu.html

Kram C

2008-04-20 @ 21:39:58
URL: http://grancanariamamman.blogg.se
Postat av: Chrillan

Eller Kevin, Liam, Jimmy osv...

2008-04-21 @ 09:50:00
URL: http://bamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0