Bad mood

Har en sådan där dag när allt egentligen är lugnt och skönt och soligt och bra, men istället är jag på dåligt humör och har en irritation som liksom ligger utanpå huden. Om ni förstår vad jag menar?

Måndag imorgon, stökigt hus, gamla äpplen på gräsmattan, kläder som kommer sent i oktober från H&M- beställningen till barnen, tjafsar med Jonas, försöker läsa min bok med kan inte koncentrera mig, måste rensa lite i barnens garderober, är trött trots att jag sovit från 23 till 8.30, lust att hitta på något men orkar inte, trist att Jonas åker och jobbar snart, måste dammsuga i hallen för det är grus överallt...

Ja herregud. Hej, hej och välkommen till mitt forum för pinsamma i- landsproblem.

Så här kan jag ju inte hålla på?

Tar ett djupt andetag och går ut i solen en stund och rensar lite ogräs. Kanske funkar? Sen ska jag städa i Stellas dockvrå medan jag lyssnar på Mix Megapol. Det funkar alldeles säkert.

Note to self: Soft och mysigt med söndag. Punkt slut.




Kommentarer
Postat av: Stina

Är inte Stella 6år? då bör hon städa upp sina saker själv, eller att hon hjälper till minst sagt, de får hon säkert göra på förskolan/fritids. Då slipper du det problemet, ta inte på dig allt själv, se till att de stora barnet och "gubben" hjälper till så får alla sin lediga tid samtidigt.

En mamma ska inte bara: jobba, städa, tvätta, laga mat handla, fixa nya kläder till barnen mm är man en familj så hjälper man till.

Jag sa till min karl att jag har inte tre barn utan två och blir det inten skärpning så kan jag leva ensam utan detta tjat och gnabb det blir jobbigt i längden.

Ha en bra höst

2008-08-24 @ 15:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0