Det avkopplande badet

Jag duschar av mig, har i hårinpackning, tappar i ett bad med massor av badskum och lägger mig i och börjar läsa min tidning. Då kommer först Leo in och börjar leka med skummet, sedan Stella som ropar glatt "Jag vill också bada!". Och då kommer Leo på att han såklart också vill och börjar klä av sig. Sedan säger Stella att hon är bajsnödig och sätter sig på toaletten.

An ordinary night at the Spa, liksom.

Men det är ett bra tricks att låta dem bada efter en stund, för då får jag läsa Mama ifred i tjugo minuter och sedan får de hoppa i när vattnet har svalnat lite.

Och så kan man sitta i skummet och mysa och prata om saker som "Mamma, känns det likadant att vara kille som det känns att vara tjej, tror du?" (Jag: Tja...Jag vet inte riktigt, jag har ju bara varit tjej så jag vet inte hur det känns att vara kille. Vad tror du?), om dagis- och fritidsdagen imorgon eller om alla mammor brukar ha hårinpackning i håret (Vad svarar man på det? "Jag vet inte" är ju faktiskt världens tråkigaste svar)

Skruttungar. Känns lite vemodigt att sommarlovet är slut, men eftersom vi faktiskt har haft det hur bra och roligt och mysigt som helst så är det ändå helt OK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0