Gåta

Vad får man om man korsar studiedagar i augusti med specialklassrums- flytt, möten, studiedag om betyg och bedömning, konferens i Härnösand och AL- konferens?

Svar: Ett stort gäng lärare som springer runt som yra höns kl 17 dagen innan eleverna börjar.

Kollega: Eh...Det var något jag skulle göra...Varför gick jag in här?

Själv hämtade jag Stella på fritids kl 15 (Hon var ledsen igår kväll och ville inte vara kvar till 16.15. Skruttan. Så jag sa att jag skulle hämta henne tidigare) och sedan fick hon sitta och rita medan jag skrev åttornas och niornas matteplanering på datorn. Så hämtade vi Leo kl 16.20, och sedan var de båda två med på jobbet medan jag kopierade elevernas schema, kopierade namnbingo till imorgon, hämtade in pennor och sudd i klassrummet, fixade till det sista i specialklassrummet samt plockade iordning i uppehållsrummet. Barnen gick det ingen nöd på, de stod och såg på när min kollega biologiläraren planterade växter i vårt akvarium plus gav fiskarna mat. Ungefär hur spännande som helst.

Åkte från jobbet 17.30.

Ja, herregud.

Just nu är Stella ute och cyklar med kompisar och Leo tittar på Byggare Bob, och jag funderar över hur snabbt jag kan stoppa dem i säng så att jag kan bada fotbad och äta Toberone.

Och ladda.

Viktigt att ladda, imorgon kommer ju Sveriges framtid och hopp till skolan och då kan man ju inte gå omkring och vara trött minsann.

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Ha en bra dag imorgon och lycka till med kidsen! Jag hälsade på i min skola igår, och massor av elever kom fram och kramades. De är så söta! Dock var min hat-kollega sur som vanligt, skönt att slippa henne!!!

2008-08-19 @ 21:45:24
URL: http://bamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Amen åhhh vad fint!!! Klart de kramade dig, du är ju världens bästa lärare!

Och vi har fortfarande ingen sv/eng lärare...Du är inte lite sugen ändå, då? =)

2008-08-19 @ 21:50:34
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0