Bra vändning av en fredagseftermiddag/ kväll

Barnen höll på att dö av längtan efter sina dagisbästisar (Leos nuvarande och Stellas föredetta) i eftermiddags, så jag ringde och frågade vad de hade för sig. Mamman skulle iväg på julfest med sitt jobb, men pappan och barnen skulle in till stan (Byn?) en sväng, så jag frågade om han ville lämpa av barnen här för någon timmes lek. Och det ville han.

Så medan barnen lekte av hjärtans lust (Säger man så? Lät skumt) så åkte han iväg och gjorde ärenden och, check this out, kom tillbaka med en familjepizza Hawaii till barnen och en kebabpizza till oss att dela på.

Hur lyxigt som helst!

Och vad gäller barnvaktandet så var det lika mycket deras barn som var barnvakt till mina, under tiden de lekte hann jag både rensa tidningar, plocka ur diskmaskinen och städa ihop lite.

Dock mår jag nu lite illa. Inte illa som i Ha råkat äta för mycket mat, utan mer illa som i Tänk om kebabbitarna var fulla med bakterier...Hm. Inte så bra. Undrar hur man bäst botar det?
  1. Går och lägger sig
  2. Dricker ett glas vatten och tittar på första avsnittet av Grey's säsong 4- boxen som har kommit
  3. Dricker ett glas rödvin och äter lite choklad och tittar på första avsnittet av Grey's säsong 4- boxen som har kommit
Jag tror på nummer tre. Ja, nummer tre är nog absolut bäst. Förnekelse är en effektiv metod att bota eventuella krämpor.

Vad gör ni då? Nåt kul?



Kommentarer
Postat av: Linda

Dricker vitt vin och umgås med karln :) goodstuff

2008-12-05 @ 22:25:37
URL: http://liiindans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0