Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för människan (Dvs jag)

I morse när jag ringde och bokade tid för Leo hos tandläkaren, så passade jag på att boka tid för mig också. Något jag tänkt göra i...Tja, några års tid. Senaste gången jag var hos tandläkaren var när Stella var en liten bebis, och det räknar man snabbt ut att det var ett tag sedan.

Nu hade de visserligen inga tider lediga just nu, men det kommer en kallelse om några månader.

Så! Ett av mina dåliga samveten är över, bara sådär, och ligger istället i kö på någon dator hos Folktandvården.

Easy peasy. Känns lite snopet. Undrar vad mer jag kan göra? The sky is the limit.

Det ska bli mitt nyårslöfte, att göra saker direkt och inte vara så jäkla lat. Jag ska även börja laga ordentligare mat. Mindre köttbullar och fiskpinnar och mer köttgryta och fisk. Andra saker jag ska bli är smalare, snällare, bättre, roligare, mer fantastisk, trevligare, duktigare. Eller nä, förresten. Det verkar lite jobbigt. Dessutom, hur sympatiska är sådana människor?! De flesta hate sådana människor.

Fast liiiiiiite bättre ska jag bli. Så måste man ju tänka, ungefär som att man hellre byter upp sig till en finare lägenhet än ner till en fulare. Bara pyttelite bättre dock, egentligen har jag vuxit ifrån att ha mig själv i fokus. Har vid 31- års ålder kommit fram till att "Ja vad fan, jag blev visst inte snyggare eller hade en mer spännande personlighet än så här, så det får väl duga. Nu tänker vi på viktigare saker istället!"

Rätt skön insikt, måste jag säga. Önskar att jag hade haft den när jag var fjorton också. Vad mycket roligare allt hade varit då.


Kommentarer
Postat av: Cicci

Hahaha! Har precis skrivit ned mina löften... Inte ett dugg bättre ska jag bli - men roligare ska jag banne mig ha! Kram & Gott Nytt ÅR!

2008-12-31 @ 00:10:09
URL: http://grancanariamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0