Eventuellt mitt personliga, musikaliska lågvattenmärke någonsin

När jag var på ICA tidigare i dag kunde jag inte låta bli att handla denna:



Bara 69 kronor. Julstämning till max. Förutom det så...Ja, har jag inget försvar helt enkelt.

Pepparkaksbaket gick för övrigt kanon. Mamma och barnen skötte allt baket medan jag satte upp julkort på kylen och tog i och ur plåtar ur ugnen samt skötte tidtagningen. Helt ok ansvarsområde. Det bästa med baket var att det fortfarande luktade pepparkakor i huset när vi kom hem från affären. Oh sweet Christmasfeeling.

Ännu mer juligt är det att mamma just nu gör en Janssons frestelse som jag sedan kan frysa in och ta fram på julafton. Hur snällt som helst. Sill och köttbullar och prinskorv och rödbetssallad osv köper jag. Det är ju dumt att ta ut sig i onödan. Mina köttbullar förra året blev för övrigt sneda och brända och ramlade sönder, så Mamma Scans blir alldeles perfekt.

Dagens shopping: Fina svarta korgar att ha dvd- filmer i på Tv- bänken, köpt i en av inredningsaffärerna i stan. Eventuellt är det lite shopaholic- varning på detta, men att shoppa på en lördag, visst är det alldeles, alldeles underbart? Har också köpt lyx- youghurt och lyx- juice.

Man ska vara glad åt det lilla.

(Ok, kanske är mitt "lilla" mycket mindre än alla andras "lilla", men i alla fall. Det är ju relativt billigt att vara lättroad)

Kommentarer
Postat av: Anonym

En av de allra mest underbara sakerna med att läsa din blogg är att du är så duktig på att njuta av de små glädjeämnena i vardagen. Du är en inspiration på det området!

2008-12-22 @ 11:17:15
Postat av: Maria

Vad gulligt sagt!! Tack snälla, snälla, och hoppas du får en bra jul och nyår!



PUSS på dig och tack för att du läser =)

2008-12-22 @ 13:23:05
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0