I'm back!

Bara så att ni vet. Och inte tror att jag har skrivit ett "Tänk om jag krockar"- inlägg och sedan krockar.

Blev en bra Uppsala- tripp med både Mio, Överskottsbolaget, IKEA, Rusta, Kappahl och Barnens Hus. Man kan säga att jag gick all- in för julkappshandlingen. Roligast var allt var dock att min underbara Uppsalakompis L följde med, så efter de första två affärerna åkte jag och hämtade henne och så hann vi både strosa runt i affärer och äta sen lunch på IKEA.

Och jäklar vilka bra julklappar jag hittat! Mest nöjd är jag över mikrofonstativet för 99 kronor från Barnens Hus till Stella. Hon ska också få en High School Musical- skiva, så ni kan ju tänka er vilka shower det blir under jullovet.

Till mig köpte jag två förpackningar After Eight, så man kan säga att jag är laddad för jullov.

Mer än laddad. Ja, till och med så laddad att de här sista två veckorna på jobbet just nu känns som två hundra veckor. Men vad tusan, jag tar ett djupt andetag och förlikar mig med tanken att det är måndag i morgon.

På torsdag skriver min åtta sista matteprovet före jullovet, och nästa måndag klockan tolv ska betygen vara satta. Eller deffade, som det också heter. (Fränare ord än "Vara satta", eller hur?) Sedan sista veckan, och fredag den 19 december klockan tio slutar eleverna för terminen och det är jullov.

Kom igen, tiden. Snabba på lite nu.

Kommentarer
Postat av: loly

Tack för idag rara du! Jättejättetrevligt!



Kram!

2008-12-07 @ 21:50:47
URL: http://lolybloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0