YES!

Utförde en liten segerdans i eftermiddags i arbetsrummet. Har idag:
  1. Skrivit in senaste provresultaten i elevernas lärbloggar i Unikum
  2. Deffat* betygen
* = Skrev om det förra året. Love the world. Att deffa. Bra verb. Och vilken känsla det ger!

Dessutom har vi haft Luciafirande i aulan och det var lika fint som vanligt. Faktiskt är det först när jag sitter i vår aula och ser fina högstadieungdomar skrida in som min riktiga julstämning infinner sig. Och åh vad fina de var! Stor, fin Luciakrona med levande ljus, söta tjejer i Tomteklänningar, modiga, skönsjungande solon för att inte tala om killarna i vita skjortor och röda slipsar. Om jag grät? Oh yes. Fick torka ögonvrån lite diskret flera gånger. Kan ju inte sitta där och gråta, verkar kanske en aning överspänt.

Efter Lucian hade eleverna fritt val med bla dans, sy- och träslöjd, bild, Guitar Hero, skridskor och fotbollsturnering. Själv var jag läktarvakt vid fotbollsturneringen, vilket innebär att sitta på läktaren och småprata med en kollega från annat arbetslag samt klappa händerna när det blev mål. Ganska lugn arbetsdag måste jag säga.

Apropå Lucia så var det Luciatåg på dagis igår, med en söt liten Leo i Tomtedräkt som ville sitta i frökens knä när de sjöng för han blev blyg inför alla folk. Fiiiiiiiiint även det. Speciellt när de sjöng de sångerna som Leo har gått runt och sjungit hemma de senaste veckorna.

Min mest gråtmilda sång är för övrigt den med raden "Julen är här...I ett barns klara ögon bor den". Åh, nu får jag nästan tårar i ögonen bara jag skriver det. Hur blödig är jag inte?! Nu ska jag skärpa till mig och gå ner och hjälpa Jonas laga hamburgare till middag.

Efter maten ska vi ha fredagsmys med chips och Bolibompa.

Happy friday, Världen!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oooh... Jag blev tårig bara av att läsa inlägget... Fiiiint! (Såg att du ringt - hade noll koll på mobilen. Testar kanske att plinga senare ikväll? Or imorgon!) Puss!

2008-12-12 @ 19:26:03
URL: http://annaeleonora.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0