Internetshopping- The road to hell?

image154

Detta kom med posten idag. Coolt!

När vi var på Gränby Centrum för två veckor sedan såg Stella en Pippi-film som hon absolut MÅSTE ha. Sedan dess har vi haft den som "Om du klarar av att sova i din säng hela natten"-present, och förra veckan klarade hon av det flera nätter i rad. Dock hade vi ju ingen lust att åka in till Uppsala bara för en film, så i lördags skickade jag efter den på cdon.com. Tja, och eftersom Stella fick en film så måste ju Leo också få en (Han sover ju i sin säng varje natt), och cd-skivan köpte jag för att den var billig och för att "Storstadskvinnor faller ner och dör" är så bra. Sen visade det sig att jag, tack vare att jag köpt för över 200 kronor, fick köpa två filmer för 70 kronor. Värsta billiga!

Jag vet att jag är ca fem år efter alla andra, men detta är ju en helt FANTASTISK uppfinning! Klick, klick, klick, and you got yourself a massa bra saker. Kläder är i och för sig mycket roligare att köpa i affärer, men HERREGUD vad mycket annat man kan köpa!

Filmer, inredningssaker, skivor, Berså-servissaker från Blocket, smink, schampo, hudvårdssaker, förlossning på sjukhus till kvinnor i Afrika...Om denna blogg plötsligt inte uppdateras längre, så kan det mycket väl vara så att kronofogden beslagtagit min dator. Och hus. Och bil.

Hm...Vid närmare eftertanke kanske det här med Internetshopping inte är sådan bra idé. Kanske tur att mitt kontokort ligger i väskan i hallen, och att jag är för lat för att gå ner och hämta det.

Tänk på detta när ni läser nåt tråkigt, meningslöst inlägg från mig nån kväll. "Ja, ja, hon Internetshoppar iallafall inte!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0