Lou Rossling for president

Min huvuduppgift under dagen var den oerhört viktiga och ansvarsfulla uppgiften att- håll i er nu- trycka på en lysknapp! Oh yes. Vilken tur att just jag var där och kunde hjälpa dem med det...

Men faktiskt en bra och givande dag, egentligen var det inte riktigt en medlemsdag utan mer en tränings- och hälsomässa. Utställare, försäljare (Bla Forever Livings Aloe Vera-juice, världens bästa mirakelmedicin i hela världen. Har jag berättat om den? Annars gör jag det någon gång. Aloe Vera-juice är en lifesaver), träningsuppvisning, föreläsare.

Det var just under träningsuppvisningen som det behövdes hjälp, så jag tände kandelaberljusen till yoga- inledningen, släckte ner lamporna till showen samt smög runt och knäppte kort under tiden de höll på. Ja, ni hör ju vad jag har slitit. I varje fall gjorde de (ett gäng instruktörer+några som brukar träna hos oss) en jättebra uppvisning, de körde yoga, Bodystep, box, Bodypump, Bodyattack samt cykling samtidigt, utspridda framför och på en scen och till ösig musik. Värsta inspirationen.

Det var även en kostföreläsning och sedan- det bästa av allt- Lou Rossling som pratade om lust, motivation, livsglädje och "att tända stjärnögon" (hon har även skrivit en bok som heter det). Har ni hört henne? Klok och rolig och tänkvärd, en timme bara flög iväg.

Om barn som har svårt att lära sig: "Man kan när man kan, det gör ingenting att det tar tid ibland" Och mycket, mycket annat bra.

Efter föreläsningen fick jag lite dåligt samvete att jag bara tryckt på en lysknapp för att få lyssna på denna fantastiska människa gratis, så då körde jag och en annan tjej två vändor till gymmet för att lämna tillbaka step- brädor och skivstänger.

När jag kom hem: Middag med potatisgratäng, fläskkotlett, fetaostcreme och sallad.
Nu: Bolibompa och lägga in ren tvätt
Snart: Nattning

Och sen...Melodifestivalen!! Åh, denna underbara människa som kom på idén med deltävlingar (Svante Stockselius, eller vad han heter) borde få Tvåtusentalets Stora TV-pris.

Kommentarer
Postat av: Fia

Wow! Vilken dag du beskriver. Helt kanon! Jag gillar också Lou Roussling, man får energi av henne!
Kul med melodifestival,men trist att självgoda Carola ska vara med.
Jag är fortfarande imponerad av din duktiga klass. Så många MVG...

2008-02-16 @ 19:34:53
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Fia

Nej! Det var jag som stavade fel när jag slant på tangenterna! Hon heter Rossling!

2008-02-16 @ 21:47:07
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0