Nytto vs onytto

De tisdagar Jonas inte jobbar tränar jag Bodystep på kvällen och äter sen youghurt och musli framför TV'n. De tisdagar jag inte kan träna, som ikväll, äter jag glass med kolasås och maränger.

Detta är logik på högsta nivå.

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter helt självklart om du frågar mig.

2008-02-05 @ 22:57:25
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Cicci

Jag började mitt nya liv idag! Steg upp klockan 6 då hela familjen låg och sov och gick ut och gick i en timme... kom hem gjorde iordning mig själv, la fram allas kläder (inte G's), packade skolväskor, lagade frukost, väckte barnen, åt frukost SITTANDES och KONVERSERADE, tittade lite på TV, gick till dagis, skola, kom ändå för sent till jobbet och sitter nu här vid mitt skrivbord och undrar ifall någon skulle märka om jag gick och la mig och sov klart i något hörn... Satan vad trött jag är! Men tänk på vad snygg jag kommer vara i bikini i sommar om jag går ut och går en timme varje morgon!!! Det gör jag nu - tänker på det alltså - och håller i mig krampaktigt för att inte gå och ta en av semlorna som blev över igår... Kram Cicci

2008-02-06 @ 10:58:20
Postat av: Maria

Cicci: Nya livet låter ju helt fantastiskt!! Men att låta bli en semla som bara står och väntar på dig...Hm. Jag skulle ALDRIG klara av det! =)
Tusen kramar till er alla, vännen!
(Stella satt i bilen och pratade om Yaiza häromdagen: "Mamma,jag älskar att leka med Yaiza för hon är så snäll och leker alltid så bra". Leo ropar då glatt: "Nämma, nämma!" Jag: "Ja, Neyma är också snäll!"
Gulligt, va?

2008-02-06 @ 21:19:25
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0