Shopping in Tierp, del...3?

Spontant och crazy fick jag lite gå-på-stan-tid idag. Eller rättare sagt, när vi kom hem från eftermiddagsmyset hos kompisarna så var mamma redan här, så då lämnade jag av kidsen hos henne och åkte själv till ICA och handlade. Jag passade, of course, även på att gå i affärer. I Tierp betyder detta att gå till Apoteket, klädaffär med fula kläder samt till en av inredningsaffärerna.

Här finns det EN klädaffär (Om man inte räknar 60+ affären, och det gör jag inte), och denna affär består av Vero Moda-kläder. Och inte nog med det, det är dessutom som att inköparen i denna affär gått runt i en störra Vero Moda-affär och plockat ihop de fulaste, omodernaste kläderna hon/han kan hitta. Och tänkt "Det här gamla skräpet är på rea, good business, och det är säkert några idioter i Tierp som köper det". Och det måste det ju uppenbarligen vara, eftersom affären har funnits i typ tjugo år.

Anyway. Om ni vill veta vad som händer när jag gått runt i en klädaffär utan att hitta något, och därefter till en inredningsaffär, så har ni svaret här:
image156

Denna sköna kille kunde man ju bara inte lämna ensam kvar i affären, eller hur? Frågan är bara vad han pasar bäst till- jeans eller kjol? Eller ska jag hänga honom lite käckt i ett snöre kring halsen, som accessoar?

(Det är trädgårdsgrodorna all over again)

Kommentarer
Postat av: anna

haha den där ser ju helt underbar ut!

2008-02-09 @ 08:35:04
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0