Soft

En lördag när jag fortfarande går runt i pyjamas kl 11.19 är en bra lördag. Ska nog gå in och duscha snart, men det är ju dumt att stressa. Väntar nog tills mamma kommer in- kanske till och med hinner bada?

Mamma, Stella och grannbästisen Hampus är ute och går. Leo dammsuger övervåningen, han är klar med barnens rum och hallen och håller nu på med vårt sovrum. 2-åringar är världens bästa städhjälp, han går runt med själva slangen och dammsuger glatt upp varenda litet dammkorn han kan hitta.

Det enda som är lite drygt med hans dammsugar-passion är att han säger "OJ!!" så fort han hitttar något litet skräp eller damm, och man kan ju inte fram med dammsugaren varenda gång. Han säger nämligen "OJ!!" rätt många gånger på en dag, och blir sen arg när han inte får dammsuga upp det.

Rättelse: Eller "världens bästa städhjälp" är väl kanske att ta i. I hans städning ingår också att dammsuga upp sånt som inte är skräp (stackars Stellas dock-kläder), och, som nu, ligga och skrika "dumma mamma!" på golvet för att han inte får dammsuga upp tågbanan. Ett labilt släkte, de där 2-åringarna.


Kommentarer
Postat av: Case

Haha, Leo kan få komma å städa hos mig. Jag skulle behöva bli av me lite skräp. =)

2008-02-09 @ 16:27:01
URL: http://case.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0