Countdown

Barnen leker sista-leken-innan-läggdagsleken, det vill säga leker like it is no tomorrow.

Jag: Hur många minuter vill ni leka?
Stella: Hundra miljoner minuter
Jag: OK

Hon kan ju iallafall inte räkna, vilket betyder att hundra miljoner minuter är tiden det tar för mig att läsa igenom några bloggar. Alla nöjda och glada.

För övrigt gick jag och la mig tio i nio igår. Ja, ni läste rätt- TIO I NIO! Att vara riktigt utsövd är som att se världen genom nya ögon. (Hela Leos första år vaknade han och ville ammas tio gånger per natt. VARJE natt. Själv var jag så långt ifrån utsövd man någonsin kan vara, dock började jag dricka kaffe. Det var liksom kaffe eller mentalt breakdown, och kaffe kändes som det trevligaste alternativet)

Iallafall. Var var jag? Jo, just det, att jag sov i tio timmar inatt. Om ni undrar vad det är för flagga som viftas frenetiskt, så är det intresseklubbens.

Kommentarer
Postat av: Fia

Dina barn verkar vara härligt resonabla. Det kan du vara stolt över!

2008-01-31 @ 20:05:14
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Rockpoet

Bra jobbat med sömnen där!

2008-01-31 @ 20:17:55
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: Anna

Gud vad skönt! Önskar att jag vekligen kunde komma i säng i tid någon kväll. Kan vara supertrött vid 19-tiden, men så är klockan likt förbannat 00 helt plötsligt... Mysko det där. (och nu är den redan 22:30 och jag har massor att kolla innan jag somnar)

2008-01-31 @ 22:40:21
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Terése

Jag gillar ditt sätt att skriva. jag har precis börjat mitt bloggande och det känns som min hjärna BRINNER. Välkommen in!

2008-01-31 @ 23:25:53
URL: http://mellisplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0