Kräksjuka, vik hädan

Vi har magsjuka in da house. De ringde från dagis kl halv fyra och sa att stackars Leo precis hade kräkts, så det var bara att gå iväg tidigare från AL-konferensen och hämta barnen. Vissa magsjukor innehåller ju bara ett kräks, så vi höll tummarna för att det bara var den på dagis, men så kräktes han igen hemma. (Precis när vi andra skulle äta. Men härdad småbarnsförälder som man är var det bara att torka upp, stoppa in nerkräkt barn i duschen, på med pyjamas och sätta honom invirad i en filt framför "Bilar"-filmen. Och sen äta tacos med god aptit. Hey, har varit med om värre, liksom)

Worst case scenario: Alla fyra i familjen kräks ner hela huset hela natten.
Best case scenario: Allt under kontroll, Leo sover hela natten och är frisk imorgon. Jonas vabbar och jag åker till jobbet. Life goes on.

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas...

Kommentarer
Postat av: Anna

Oh no! Lustigt det där med kräk... Jag minns när jag och en vän jagade magsjuka barn med kupade händer för att fånga spyor en gång. Inget för ovana liksom... Håller mina tummar och tår för läge under kontroll!

2008-01-23 @ 20:14:50
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Anna

Usch, låter inte kul! Hoppas att det bara var en tvåkräkssjuka.

2008-01-23 @ 20:31:06
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Åsa

Nu skulle du allt haft glamhandskarna med blingbling på! Så mycket roligare att torska kräk då. Hoppas söta Leo mår bättre!

2008-01-23 @ 21:10:55
URL: http://frokenasa.blogg.se
Postat av: Erik M

Alltså det där med att käka texmex efter kräks: Lustigt hur klubbverkandet (ssk nachoskartongen) förberedde en för föräldraskapet :-)

2008-01-23 @ 21:52:38
Postat av: F

Det är bara härdade småbarnsföräldrar som klarar att torka spyor, och minuterna efter sätta sig och äta, fullständigt oberörda. Det är en beundransvärd förmåga.

2008-01-23 @ 23:38:30
URL: http://neverkeso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0