Oh, happy day

Jag antar att det finns många, men en definition av lycka skulle kunna vara "Att köra bil själv till jobbet, vara i tid, lyssna på "Vi kan gunga" av Jimmy Jansson på hög volym samt inte ha någon familjemedlem som kräkts på hela natten"

Dessutom verkar handledarkursen vara jättebra, tro det eller ej. Känns som ILU (som inte heter ILU längre) har shapat upp sig lite. Ordning och reda. Tydliga mål, litteraturlista samt examinationskrav. Me likey. Flumkurser me likey not. I och för sig är det ganska mycket som ska skrivas, seminariejournaler efter varje gång, en PYT (Praktisk yrkesteori) samt sammanfattning över hela kursen. Roligt är dock att man kan få VG på kursen, och då sätts genast min tävlingsinstinkt in. Ska få bra betyg och bli den bästa lärarstudent-handledaren i hela Sverige, jajamensan!!

(PS. Som svar på min fråga: Går jättebra att gå på handledarutbildningsträff utan att ha läst hela boken. Kunde säga mycket kloka och bra saker i gruppdiskussionen tack vare genombläddringen på cirka fem minuter. Varför slösa tre timmar när man kan få ut det viktigaste på fem minuter, liksom?! Men till nästa gång ska jag skärpa till mig. Ett VG kräver nog lite mer än power-läsning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0