Resor etc.

Har också kollat på resesajter, förutom klädbloggarna. Varför rub it in lite när man kan rub it in mycket?

Ja, ja. Sa jag att jag ska åka till Kyrkbyn på fredag eftermiddag? Måste tänka ut några smashing kläder jag kan ha på mig.

Kommentarer
Postat av: Egoina

wow, tack så mycket! :D

2008-01-22 @ 00:06:17
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Cicci

Jag har idag läst senaste veckans inlägg - trist att inte hinna kommentera alla, men jag har dragit på munnen och blivit gladare av dem! Har sagt upp mig från nya jobbet (har jag redan berättat det?) och ska nu satsa på flygvärdinna... lyckades ju flyga både fram och tillbaka från Sverige utan att ta lugnande tabletter sist! Barnen mår bra, båda är inne i någon trotsperiod vilket betyder att tvärtemotspråket funkar bäst hos oss, typ "Nu får du absolut inte klä på dig!" "Nej, du måste lämna lite potatis på tallriken - inte äta upp allt!" osv. G har gått ur sin tunnel och familjelivet är nästan rosa rosor... nästan, sa jag ju! Nej men 10.000 gånger bättre än när vi satt på Jalla iallfall! Snart startar jag din blogg...Kramar Cicci

2008-01-22 @ 13:29:13
Postat av: Maria

Cicci: My darling friend, skönt att höra att allt är bättre!! Flygvärdinna=frääänt. Då hinner man kanske dricka kaffe med dig oftare? På Arlanda? Krama familjen från oss! (PS. Såg du fotona från när ni var här, coola Neyma som blänger på Leo?)
Dags att starta ny blogg snart tycker jag ABSOLUT att det är för dig! =) Eller för all del, skriv långa kommentarer och berätta om din dag!
Kram kram på dig, tjejen!

2008-01-22 @ 23:27:40
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0