Spännande, spännande

Imorgon efter jobbet ska jag på första träffen på handledarutbildningen. Frågan är nu om jag faktiskt kommer undan med att endast ha läst två kapitel plus sammanfattningen på boken, eller om jag får sitta där och skämmas.

Om jag känner lärarutbildningen rätt så kommer jag undan med det. Men what do I know, det kanske är värsta seriösa kursen som börjar med oförberedd tenta.

Fast så avancerat är det ju faktiskt inte att vara handledare. Man behöver bara jobba på som vanligt, prata, diskutera, analysera, argumentera, ge feedback på hur lärarstudenten har lektioner samt vara allmänt trevlig och normal. TADA! Kursen avklarad. Undrar vad vi ska göra resterande kvällar och heldagar?!

Kommentarer
Postat av: F

Vid kommande tillfällen kan ni väl bara sitta och fika lite och snacka skit?

2008-01-23 @ 23:42:23
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Rockpoet

Lite semlor och melodifestivalen kanske?

2008-01-24 @ 01:18:26
URL: http://rockpoet.blogg.se
Postat av: anna

haha good luck!

2008-01-24 @ 10:46:00
URL: http://rocknrolltardodpamig.blogg.se
Postat av: Anna

Värsta grymma idén! Så gör vi! Jag drar till Tierp med frågeställningarna, gott vin och några semlor en helg! Kan kanske eventuellt gå att kombinera med melodifestivalen eller åtminstone Extreme home makeover? Vi kanske till och med kan ha min lärare med oss via länk? Så kan hon också ta ett glas vin och relaxa lite..? Den här idén skulle ju på lång sikt kunna bli jordens lyft för komvuxärlden! Klockrent!

2008-01-24 @ 12:48:08
URL: http://annaeleonora.blogg.se
Postat av: Janina

Jag tror att det borde va du som håller kursen! Du är ju redan fullärd! Jag är speciellt tacksam för att du var så förutseende och räddade mig från ett säkert avhopp från lärarutbildningen, när du "tog" mig från den hysteriska handledaren jag skulle haft "på riktigt"! Hoppas ni får en trevlig helg!!

2008-01-24 @ 15:00:58
Postat av: Maria

Janina: Haha, ja, om jag skulle hålla kursen skulle jag säga "OK, det ni måste tänka på är att vara trevliga och normala. Nu är det fika! Till nästa gång kan ni väl skriva ett PM om hur man är en bra handledare. Tack och hej!"
Och sen skulle jag nog få sparken, I think =)

2008-01-24 @ 19:59:03
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0