Spinning sucks

För er som, liksom jag, aldrig har varit på spinning förut och är nyfikna på hur det är, så kan jag berätta: Att cykla till jobbet i snöstorm i morse var roligare än spinning. Så otroligt tråkig träning att klockorna stannar. Ont i rumpan fick jag också, och dessutom var det så långtråkigt att jag började tänka på annat och sluta trampa. Jag menar, sitta på en obekväm cykel i en träningssal och trampa runt, runt- WHY?!

Jag behöver tänka på vad jag gör för att inte tappa motivationen (Springa klarar jag inte heller av). Det var liksom tramp tramp...(Undrar hur det gick för vikarien idag? Och undrar om några gjorde diagnosen? Och...)................. (OJ! Måste trampa).............(Ska jag kolla på SATC ikväll, tro? Undrar hur många avsnitt jag har kvar, 5?)................(OJ! Måste trampa)

Nä, I'm telling you. En timmes spinning är den enda spinning mitt liv får uppleva. På lördag ska jag leda aerobics igen, MYCKET roligare!

Kommentarer
Postat av: Case

Hahaha! Men du, var det bra musik då?
Själv är jag ju ett rätt så stort fan av spinning.... Men man kan inte frälsa alla. ;)

2008-01-30 @ 19:23:42
URL: http://case.blogg.se
Postat av: Maria

Case: Ja, jättebra musik på slutet, men då hade jag ju tappat koncentrationen för längesen, så det hjälpte inte så mycket...=)

2008-01-30 @ 19:41:55
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Anna

Måste opponera mig här! Spinning, med bra musik, är sjukt effektivt och skön träning. Och ett VÄLDIGT bra alternativ om man inte är så mycket för att studsa omkring på ett golv och vifta med armarna. ;) Men roligast är naturligtvis att leka med bollar...

2008-01-30 @ 20:09:25
URL: http://www.tv3.se/days
Postat av: Anna

Anna: Ja, OK då, men då är ju du också en sån med fränt jobb och drinkar på tegelväggs-restaurang =)

2008-01-30 @ 20:40:53
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Maria

Anna: Hm...Såg du att jag precis kallade mig för Anna när jag skrev kommentar?! Antingen är jag tröttare än vad jag tror, eller så behöver jag komma och hälsa på dig i Sthlm snart och låtsas att jag också bor där =)Desperate need av glamour, liksom =)

2008-01-30 @ 20:48:12
URL: http://babydarling.blogg.se
Postat av: Lina

Håller med, spinning, sjukt tråkigt; springa, sjukt tråkigt!... jag menar, var är utmaningen i att göra samma rörelse om och om och om igen!? Nä, tacka vet jag aerobic och annat, där man får träna på att hålla koll på kroppen samtidigt! Kombinerad muskel och hjärmgymnastik är det bästa enl mig!

2008-01-31 @ 08:52:06
URL: http://sockerbitan.blogg.se
Postat av: Anna

Du är sååå välkommen Maria! Men först måste jag få komma till Tierp! Så det så. =)

2008-01-31 @ 22:36:42
URL: http://www.tv3.se/days

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0